Пілінг Balea Niacinamide AHA Peeling, який відразу спалив моє обличчя, а потім став улюбленцем!
Супер дієвий продукт, який відполірує шкіру на всі 100%, але має нюанси у використанні.
Balea Niacinamide AHA Peeling один з бюджетних відлущуючих пілінгів, який класно працює на регулярній основі. Але перше знайомство з цим продуктом було не таким райдужним. А все через те, що я нанесла пілінг на шкіру і забула про нього. Уявляєте наскільки він був комфортний на шкірі?
Через хвилин 20 я відчула як моє обличчя просто горить та пече, і я швидко побігла його змивати. Побачивши себе в дзеркалі я почала сміятись, бо я виглядала як сеньйор помідор. Такого червоного обличчя в мене не було ніколи. Але хвилин через 10 ця реакція почала сходити, я намазала шкіру пантенолом і все прошло. Безумовно, деякі ділянки шкіри залишись з лущенням, але думаю я обійшлась малими жертвами.
Другий раз, я нанесла засіб чітко по інструкції, на 5-7 хвилин. І після змиття все було супер, пори стали помітно менше, шкіра отримала природній блиск та була наче від полірована. Пілінг дає дійсно ефект як після салонних процедур. При регулярному використанні Ви дійсно побачите ефект. Тому для жирної або комбі шкіри з активним виділенням себуму це супер-знахідка.
Обережно! У складі тут AHA-кислоти - гліколева і мигдальна та ніацинамід. Не підійде для чутливої та реактивної шкіри.
Коментарі (0)