Taisiia

Бальзам для захисту кольору Elseve Paris Loreal

Бальзам для захисту кольору Elseve  Paris Loreal

Дуже люблю усі лінійка шампунів та бальзамів від L'Oréal. Так як у мене зараз фарбоване волосся, надаю перевагу спеціальним засобаам для захисту такого волосся.

Хочу поділитися своїм досвідом!

Упаковка.

Баночка насиченого темно-червоного кольору. Обєм у мене 200 мл. Формати є і більші.

Призначення.

Бальзам для захисту кольору, який підходить для фарбованого та мелірованого волосся. Як у мене).

Склад і сам бальзам.

Бальзам містить у складі екстракт півонії, та з UV фільтром. Білого кольору, має гарну, плотну консистенцію, яка не тече. Аромат приємний Квітковий, залишається після змивання.

Застосування.

У мене своя методика використання бальзамів. Спочатку наношу його на Сухе волосся перед Миттям голови, тримаю хвилин 10. Змиваю шампунем двічі, наношу знову бальзам тепер на вологе чисте волосся, тримаю хвилини 2-3, прочісую гребінець та змиваю.

Результат.

Волосся гарно зволожується, прочісується, не заплутана, без ковтунів. Воно пряменьке. Добре вкладається та блищить, плюс чудовий аромат. Також бальзам підтримує насиченість вашого кольору, пігмент від фарби довше залишається.

Всі, хто має фарбоване волосся, рекомендую використовувати лише спеціальні засоби для захисту кольору.

Єдиний мінус-швидко закінчується, потрібно брати більший обєм)

04 березня, 2025
Taisiia
04 березня, 2025