Darialiaz

#makeupclubsecretmission

#makeupclubsecretmission

Інколи уявляла себе шпигункою, а тепер мені довелося дійсно нею стати. Моє головне завдання – розкрити якомога більше секретів краси. Сподіваюсь, моя місія пройшла не дарма, та б’юті-таємниці стануть вам у нагоді.

1. Якщо ви хочете закріпити брови, але у вас немає спеціального гелю для брів, можете використовувати звичайний гель для волосся або лак для волосся. Нанесіть гель або лак за допомогою чистої щіточки і вуаля - готово!

2. Змінюйте догляд залежно від сезону. Взимку перед виходом з дому потрібно користуватися живильними кремами, влітку – засобами із SPF‑фільтрами. І в будь-яку пору року не варто забувати про зволоження!

3. Потрібно наносити крем, маску та інші засоби для обличчя масажними лініями. Буде подвійний ефект: догляд та масаж.

4. Якщо потрібно прибрати жирний блиск з обличчя і підправити макіяж, а пудри або серветок, що матують, під рукою немає, є вихід з цієї ситуації, скористайтеся паперовими носовичками. Розділіть серветку на шари та промокніть шкіру. Тонкий папір вбере надлишки шкірного сала.

5. Промокайте пасма рушником, перш ніж нанести кондиціонер. Якщо не видалити зайву вологу, то вода не дасть проникнути вітамінам і мінералам в глибинні шари волосся, залишки засобу обважнять пасма, і замість сяючих пишних локонів ви отримаєте жирний блиск.

04 березня, 2025
Darialiaz
04 березня, 2025