_Aria_ani_

Ідеї для подарунку на 8 березня

Ідеї для подарунку на 8 березня

Розумію як важко буває знайти подарунок тому тут буде моя колекція подарунків на будь який бюджет.✨️

Парфуми:

• Солодкі:
  1. Moschino Toy 2 Bubble Gum (для дітей та підлітків які люблять солоде дуже класний та оптимальний варіант)
  2. Giorgio Armani My Way Nectar
  3. Tiziana Terenzi Kirke (в одночас свіжі та яскраві)
  4. Adidas Vibes Get Comfy (про них та ще пару ароматів можна почитати детально в моєму дописі https://club.makeup.com.ua/post/63233/ також радила б брати саме набір)
  • Свіжі:
  1. Yves Saint Laurent Black Opium (та Illicit Green трохи з цитрусом)
  2. Lancome La Vie Est Belle
  3. Jimmy Choo Eau
  4. Giorgio Armani Si Passione (між свіжим, але водночас яскраве)
  5. Versace Bright Crystal
  6. Lancome La Nuit Tresor Intense (моя улюблена вишня, в міру з цитрусом кисленька)
  7. Trussardi Delicate Rose
  8. Chanel Chance Eau Fraiche (з цитрусом, а також рожеві квіткові)
  9. Adidas Vibes Happy Feels (відчувається, як сон на м'якій подушці)
  • Яскраві та стримані:
  1. Jimmy Choo Fever
  2. Xerjoff Erba Pura (він на стільки шлейфовий та стійкий що залишається на одязі ще 3 дні)
  3. Yves Saint Laurent Libre
  4. Carolina Herrera Good Girl (просто моя любов, дуже розкішний аромат)
  5. Prada Paradoxe Intense
  6. Lancome La Nuit Tresor

Також дуже раджу подарункові набори від Rituals (рожевий дуже ніжний, але стійкий, вся ванна буде мати аромат піни для душу. Також червоний більш яскравий та виражений), а також Tesori d`Oriente його переваги в ціні та в більшому сегменті, стійкість буде нічим не гірше за Rituals

Для маленьких принцес: 👸

Не раз бачила як в них стає все популярнішим саме піни для душу, особливо Bilou. Це має свою естетику, так як зазвичай саме пінами досить рідко користуються, тому можна дати спробувати дитині щось нове для себе. Також будь які бомбочки для ванни викликають багато приємних емоцій та вражень. 💖 Особисто я минулого року дарувала Moschino Toy 2 Bubble Gum і вона просто в захваті.

05 березня, 2025
_Aria_ani_
05 березня, 2025