Результати project pan за лютий
Що вдалося закінчити та додавання «новеньких» до проєкту
За лютий я зрозуміла ,що розпочати project pan для своїх продуктів це було найкращим рішенням.І як мені здається за місяць я маю доволі непогані результати.
Догляд за шкірою
Отже,почнемо продуктів на яких результат мого project pan видно краще всього-це тонер від Frajiour та есенція з зеленим чаєм від IsNtree.Їх мені вдалося закінчити повністю.Тому вони йдуть до порожніх баночок і заміну ним в проєкт прийдуть інші(але про це нижче).
Тонер Frajiour з колагеном відмінно зволожує та живить шкіру.Після використання шкіра сяюча та більш пружна.Але є один невеличкий мінус цього тонеру-це трохи масляний фініш.
Есенція з зеленим чаєм чудово заспокоює шкіру,дає легке зволоження і що мені в ній подобалось найбільше це ефект охолодження.Вона завжди неначе холодна коли її наносишь і це круто освіжає .
Продукти для губ
Найменше результат видно на помаді Lamel,якось я намагалася нею користуватися,але не надто вийшло її використати.Вона все таки для мене доволі суховата по відчуттям,може підкреслювати лущенння та сухість,яка присутня на губах,також зараз мені якось не дуже подобається її відтінок,він для мене надто рудий.
Кремова помада Essence стала напевним тим продуктом який я використовувала найчастіше за лютий,тому трохи її зменшення я бачу.Вона круто лежить на губах,зволожує,не розтікається.А відтінок 303 ідеальний для освіжаючого макіяжу.
Блиски від Bless Beauty теж не сильно зменшилися в кількості продукту всередині,хоча і рука до них тягнулася доволі частенько.
Блиск від Maybelline теж став частим у використанні продуктом в цьому місяці,тому я змогла побачити нарешті в флаконі хоч трохи пустоти.
Інші декоративні продукти
Далі сяюча база/флюїд від Essence,якої стало значно менше,що не може не тішити.
Скульптор від Glambee теж трохи зменшився ,бо без нього не обходився жоден мій макіяж.
Ну а от з гелем для брів від Maybelline ситуація не надто зрозуміла,бо він не закінчився,але і сказати наскільки його стало менше я не можу,позначки ставити ніяк.По відчуттям лише скажу,що мені здається з пакування його доставати стало складніше,щоб набрати достатньо продукту треба по стінкам позшребати.
От такий от прогрес у нас,як вам?
Новачки в проєкті
В новому місяці до мого project pan на заміну використаних продуктів по догляду за шкірою я вирішила додати тонер з комбучою від Medi peel та сироватку з вітаміном C.
Тонер мені шалено подобається,він дає круте зволоження шкірі,наповнює іі,відновлює та заспокоює.До цього проєкту я вирішила його додати,бо на теплий сезон хочу придбати більш легкий тонер.
Щодо сироватки з вітаміном С,з нею ситуація трохи інша навідміну від тонеру.В мене від неї неоднозначні враження,вона дієва,справді освітлює пост акне,вирівнює тон шкіри,але поверх неї ніякі крема не хочуть нормально лягати і це напрягає.Може хоча б в рамках свого проєкту я буду нею користуватися регулярно,бо результат від неї є.
Ну і ще один продукт ,який мені захотілось додати в проєкт,це олія блиск від Lamel в 404 відтінку.Цей продукт теж мені дуже подобається,комфортний ,красивий відтінок.Сюди я його вирішила додати,бо у мене надто багато продуктів для губ і їх треба закінчувати,сподіваюсь що з проєктом,я зможу це зробити.
Коментарі (0)