Фечко Христина

Maybelline New York Lifter Gloss

Нарешті дійшли мої руки до тестування ось цього блиску)

Пакування:

Воно класне, естетично привабливе, трохи громістке, але в цьому проблеми для мене нема

Тішить, що є великий аплікатор, що рівномірно розподіляє блиск

Ефект:

Сам блиск має красивий глянцевий фініш, губи з ним здаються візуально більшими, а головне, вони зволожені 🤩

✅ Глибоке зволоження: завдяки гіалуроновій кислоті губи стають більш м’якими, зволоженими й доглянутими
✅ Ефект візуального збільшення: блиск наповнює губи вологою та робить їх візуально об’ємнішими
✅ Комфортне носіння: не липне, не розтікається і не створює відчуття жирної плівки
✅ Напівпрозорий пігмент: підходить для будь-якого макіяжу – можна носити соло або наносити поверх помади
✅ Великий вибір відтінків: є нюдові, рожеві, коричневі, персикові та навіть більш яскраві кольори

✅ Блиск не є стійким, тому потрібно оновлювати його протягом дня
✅ Не містить агресивних інгредієнтів, тому підходить для чутливих губ
✅ Можна використовувати як бальзам-зволожувач або топпер на помаду

В мене відтінок 016 - Rust — це гарний коричнево-червоний відтінок з маленькими блискітками, який виглядає соковито на губах

Відтінок довго не тримається і поступово за дві години зникає

За цей час блиск гарно зволожує губи і головне, що не липне, але певний солодкуватий присмак в роті присутній, що трохи неприємно, але це з часом зникає

Блиск класний за властивостями, ефектом, і тим, як виглядає на губах, приємний

Трохи не приємно, що залишає певний присмак в роті під час нанесення, але якщо для вас це не проблема то даний блиск вам підійде

Ну і постійний висновок: блиски це не моє 😅, не люблю як вони на мені виглядають

05 березня, 2025
05 березня, 2025