Бальзам з цікавою особл ивістю
Чи справді цей бальзам працює так ефективно? Я протестувала його і знайшла несподівану перевагу, яка може зробити його корисним навіть для тих, хто не вражений основною дією 😯
У мене пористе, не фарбоване волосся, сухі кінчики, постійно вкладаю феном та утюжком 😫
Цей бальзам-ополіскувач має досить багато позитивних відгуків, тож я очікувала, що спробую бюджетний засіб, який справді добре живитиме і відновлюватиме волосся. Однак, у моєму випадку ефект виявився доволі посереднім.
Це легкий бальзам, який трохи пом’якшує волосся, але не дає якогось відчуття інтенсивного відновлення. Для регулярного догляду я використовую інший засіб, адже цей мені здається недостатньо насиченим.
ПРОТЕ ‼️ в нього є один цікавий плюс – його можна не змивати. Принаймні у новій версії бальзаму (на сайті ще опис старої версії, тож дивіться фото в дописі) передбачено два способи використання: класичний (нанести та змити) і як незмивний догляд. Саме ця особливість робить його для мене корисним. Якщо у мене мало часу на миття голови, я використовую його так: після шампуню трохи підсушую волосся рушником і наношу бальзам, не змиваючи. І найголовніше – волосся після цього не виглядає жирним або перевантаженим. Він настільки легкий, що працює як легкий кондиціонер-спрей 😍
Аромат приємний, здається, класичний для Pantene – нагадує зелене яблуко 🍏
Отже, як бальзам-ополіскувач – досить слабкий, але як експрес-засіб, коли немає часу на повноцінний догляд, він справді зручний. 👍
Коментарі (0)