Spodobaieva Maryna

AXIS-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+/PA++++

Мене в цілому влаштовував Beauty of Joseon, але хотілося сонцезахисний крем за своїм типом шкіри. Вибір впав на Axis-y - Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+/PA++++, який ідеально мав підійти для чутливої, комбінованої і проблемної шкіри. Плюс крем з фізичними фільтрами і з Zinc Oxide, вже був досвід і шкіра з ним товаришує. В мене – це оновлена версія, в старій версії в складі дуже багато олій. Окрім цього, засіб позитивно впливає на стан шкіри загалом, адже до його складу входять корисні компоненти.

Особливості та обіцянки AXIS-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+/PA++++:

• Надає надійний захист від усіх видів УФ-випромінювання;
  • Захищає від пігментації та фотостаріння;
  • Сприяє відновленню пошкоджень шкірного покриву;
  • Зміцнює шкірний бар'єр шкіри;
  • Покращує текстуру та вирівнює тон;
  • Усуває ознаки передчасного старіння шкіри;
  • Надає антиоксидантний захист;
  • Зволожує протягом дня;
  • Пом'якшує та заспокоює;
  • Чинить протизапальну дію;

Плюс він веганський, без мінеральних олій, барвників, ароматизаторів, парабентів. І не тестується на тваринах.

Склад: Water, Zinc Oxide, Cyclohexasiloxane, Dipropylene Glycol, Butyloctyl Salicylate, Propanediol, Isododecane, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Propylheptyl Caprylate, Niacinamide, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Caprylyl Methicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Methyl Trimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Capillaris Flower Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Palmitoyl Tripeptide-5, Squalane, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Tocopherol, Allantoin, Glycerin, Butylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Ключові компоненти:

• Оксид цинку - добре відбиває і сильно розсіює всі ультрафіолетові та видимі промені, відбиває більшу частину шкідливих для шкіри інфрачервоних хвиль. Він зменшує почервоніння, подразнення, гіперкератоз, утворює на поверхні захисну плівку від ультрафіолету. Сприяє загоєнню ран, має м'яку протимікробну дію.
  • Екстракт полину - має протизапальний і загоювальний ефект, знімає свербіж і почервоніння, нормалізує вироблення себуму і заспокоює шкіру. Уповільнює процеси старіння.
  • Ніацинамід – допомагає зміцнити шкірний бар'єр, сприяє звуженню пор, освітлює тон шкіри та надає шкірі сяйва, заспокоює шкіру.
  • Вітамін Е (токоферол) - антиоксидант, пом'якшує, живить, заспокоює роздратування, має протизапальні та загоювальні властивості.
  • Аденозин - посилює вироблення колагену та еластину в шкірі, пом'якшує та підтягує шкіру, відновлює шкіру після УФ випромінювання.
  • Олія насіння камелії – стимулює процес регенерації тканин, максимально ефективно загоює пошкодження шкірного покриву. Надає допомогу у боротьбі з впливом негативних факторів довкілля. Відмінно зволожує і бореться з сухістю та лущенням, усуває свербіж та подразнення.
  • Календула – один із моїх улюблених компонентів, має протизапальні властивості, що допомагають заспокоїти роздратування та зменшити почервоніння. Екстракт календули збагачений натуральними маслами, які забезпечують інтенсивне зволоження та відновлення сухої шкіри, запобігаючи її лущенню.
  • Алантоїн - надає заспокійливу дію, відновлює рівень зволоженості, знімає почервоніння та подразнення, покращує регенерацію клітин шкіри.
  • Сквалан - має сильні зволожуючі та пом'якшувальні властивості. Має ідентичний склад з шкірним жиром, завдяки чому легко проникає у ліпідний шар та перешкоджає випаровуванню вологи, зберігаючи її у внутрішньоклітинному просторі. Зміцнює бар'єрні функції епідермісу, ліквідує сухість та лущення, збільшує еластичність тканин та сприяє процесам відновлення клітин.

Він має легку текстуру, яка не обтяжує шкіру. Потрібно наносити крем за півгодини до виходу на вулицю, щоб він почав діяти. Якщо ви довго перебуваєте на сонці, варто оновлювати захист кожні 2 години.

Як і всі фізичні фільтри він вибілює. Може підчеркнути сухість, якщо шкіра погано зволожена, його прямо обов’язково потрібно наносити на гарно зволожену шкіру.

Він швидко поглинається, не викликає відчуття маски або сухості. Трішки адаптується і досить не погано вирівнює тон і перекриває почервоніння. В нього здоровий фініш, взагалі без жирності протягом дня. Якщо з Beauty of Joseon я часто користувалася матуючими серветками, то тут я про них забула.

В вересні мені було трішки проблематично ним користуватися, для нього я була сильно загоріла. Зараз в зимово-весняний період, звісно дивлячись на УФ-індекс, досить класний варіант.

Звісно в складі є силікони, але шкіра реагує однаково, як і на всі інші SPF, час від часу все рівно бувають висипання.

Що мені найбільше сподобалося, що шкіра після дуже заспокоєна, тож він дійсно підходить людям з чутливою та роздратованою шкірою.

05 березня, 2025
Spodobaieva Maryna
05 березня, 2025