Я обожнюю бренд Jo Malone. Він повністю в моєму смаку. В ньому (не враховуючи нової лінійки в темних флаконах) в основному акварельні, чисті, приємні ненав'язливі композиції. Хоча ціна, як для одеколонів, на мою думку дорогувата, та все одно рука до них так і тягнеться. Таким чином, я не могла не познайомитись з їх бестселлером - Blackberry & Bay. Думаю, багато з вас з ним теж знайомі, а якщо ні - то дуже раджу, тому що він з тих ароматів що сподобаються всім - пахне ожиною зі смородиною, зеленою травою, лавром (Вау). Свіжий, ледь-ледь солодкуватий - універсальний на кожен день, а на літо - просто ідеальний. Не дивлячись на те що це одеколон - досить дифузний і шлейфовий. Коли я надягала його на прогулянку влітку, то подружка одразу відчула його і зробила мені комплімент. Єдиний мінус, як вже сказано вище - ціна.
Тому, я була в захваті, коли дазналась про бренд Jenny Glow - вони роблять парфумерні композиції "надихаючись"😅 ароматами Jo Malone за дуууже демократичну ціну. Головне питання - наскільки вони схожі?
На старті звучать майже однаково, я б сказала схожість на 95%. Їм чудово вдалось відтворити ту саму ожину з лавром. Але як-то кажуть - "диявол в деталях". Я не відчула тої зеленої травності, тому аромат звучить трохи простіше і не так об'ємно. Він не такий дифузний - скоріше аромат для себе, якщо вам дуже подобається Jo Malone, то поливаючись ним можна себе задовольнити, але оточуючі не будуть ловити від нього шлейф. Та все одно він дуже приємний, і ніяких неприємних нот в ньому немає. Тому, як висновок, хочу сказати якщо у вас є така щаслива можливість то я б звісно радила все ж таки Jo Malone. Але якщо вам дуже подобається цей аромат але немає можливості або бажання його придбати, то це дуже непогана заміна. Можливо, коли ви ним насититесь, то вам вже більше й не захочеться оригіналу.
Коментарі (0)