Taisiia

Мої б'юті секрети у догляді за шкірою та волоссям

Привіт!

Хочу поділитися з Вами своїми Beauty секретами у догляді за шкірою обличчя, шиї, тіла та волосся.

Взяла собі у звичку використовувати різні олії для щоденних процедур. Це і ефірні олії і олії, які можна використовувати у чистому вигляді.

Ефірна олія розмарину -моя Улюблена. Додаю її у шампуні, бальзами, креми для тіла та обличчя. Декілька крапель не більше. Також використовую її для прийняття ванни та пілінгу для тіла.

Має чудовий аромат та тонізуючий ефект. Також люблю олію ялиці та Лаванди. Вони заспокоюють та зміцнюють імунітет.

Для волосся використовую комбінацію масла з магазинів та ефірних олій. Мої улюблені- Argan OIL Morocco, Elseve, Macadamia oil Hillary.

Щовечора, після очищення шкіри роблю масаж обличчя та шиї з використанням масел. Вистачає декілька крапель. Масаж тонізує обличчя, робить шкіру пружною, Зморшки стають менш помітними. Це Заміна косметологів!

Перед сном, на ніч наношу олійки на всю довжину волосся, роблю масаж і так сплю, зранку мию голову. Волосся стає мякеньким, покращується стан та ріст.

Пам'ятаю, була в Єгипті, там також купила багато масел. Жінки Єгиптянки щодня використовують масла у догляді за собою.

#makeupclubsecretmission

05 березня, 2025
Taisiia
05 березня, 2025