alexa_brodskaya

Обʼємне волосся замовляли?

Одразу скажу, що я не професіонал по укладанню волосся. Але за допомогою цих засобів створити обʼєм при коренях можу 💪🏻

Всі засоби з ароматом звичайних засобів для вкладання волосся (вони для мене всі схожі і однотипні). 😌

Думаю у створені обʼєму все ж таки пінка-мус більше дає результату, але все ж таки використовую і спрей.

Пробувала використовувати лише спрей: для мене ефекту замало, після сну обʼєму не буде. Звичайно, і з використанням пінки обʼєм волосся після сну менше, але все ж таки є.

У відгуках читала, що грязнить волосся. Я власниця жирної шкіри голови і сухого волосся. Мені жоден з цих засобів не пересушує волосся, але й шкіра голови не жирниться. Навіть більше, зазвичай я мию волосся раз на два дні, а з використанням цих засобів можна на третій день ще вийти кудись пройтись 😂. Після використання я їх не відчуваю. Якщо провести пальцями по волоссю, то вони трошки здаються плотнішими, але вони не липкі і не жирні. 🤔 Так, коли в процесі сушки ще волога пінка на руках, то є відчуття липкості. Потрібно досушити волосся і гарно прочесати.

Отже, пінки для мене по дії однакові. Єдине, після чорної здається волосся більше блистить. Чисто спрею, як я вже казала, для ефекту мені мало.

Як я використовую?

У відгуках почитала, що хтось просто наносить на волосся і не задоволений результатом. Звичайно, так його не буде 😫 Треба хоча б мінімально попрацювати феном і ручками 😉

Спочатку я трохи просушую феном біля коренів. Потім пшикаю спрей, наношу пінку. Починаю сушити феном проти росту волосся. Тобто, наприклад, волосся з лівого боку перекидую на праву сторону і прочісую розчіскою трохи припіднімаючи біля коренів. З іншої сторони відповідно навпаки. Можу 30 секунд прокинути голову вниз і просушити так. На браш все волосся я витягнути не можу, роблю це тільки спереду, де гривка та на скронях. Потім продуваю холодним повітрям, щоб охолодити. Після цього вже вирівнюю або накручую за допомогою утюжка.

Якщо планую робити кудрі, то наношу пінку і на довжину. Після завивки збрискую лаком. Так кудрі у мене тримаються довше. І навіть у вологу погоду 🤫

‼️ПОРАДА

У кого за кілька використань закінчується пінка, то спробуйте видавлювати її вверх дном. Такі балони з пінками потребують цього. Прям вертикально (майже вертикально) має бути флакон дном до верху.

Тож засобами я цілком задоволена. Навіть я, людина, яка не вміє робити укладки, можу з цими засобами щось та й зробити 😉 Додаю фото волосся з цими засобами від Taft та без.

Бажаю всім гарних укладок 🩷

05 березня, 2025
alexa_brodskaya
05 березня, 2025