V-R-O-D-L-Y-V-A

N Y X P r o f e s s i o n a l M a k e u p

N Y X P r o f e s s i o n a l M a k e u p

Привіт MC 🖤

Взяла собі таку штучку для незвичайних макіяжів губ. Мені подобається, але я шукаю ще напівпрозорий електричний синій. З передчуттям чекатиму рекомендацій 😸

💔 Упаковка: без захисної плівки. На блиску була контроль-налипка з усією необхідною інфою, яку нікуди не подіти, як тільки викинути.

💙 Дизайн флакона: прозорий, із пластику, імітуючи матове скло. Приємно тримати в руках, флакон важкий. Тут плоский фетровий аплікатор з м'яким кінчиком, досить зручним для моїх губ, у якого стрижень прозорий, і це мені подобається.

💙 Розмір флакона: 10,5 * 1,8 см.

💙 Об'єм продукту: 4 мл.

💙 Колір: 01 FO-MOO - молочний світло-блакитний відтінок.

💙 Текстура: густа гелева консистенція.

💙 Формула: веганська; збагачена вітаміном Е, жожоба, касторовою олією, мигдальом + формула наповнена веганським молоком (молочною сумішшю), що також має забезпечувати зволоження губ протягом дня.

💔 Запах: з флакона і на губах відчувається солодкий ванільний вершковий аромат. Особисто я таке не сприймаю в продуктах для губ.

💙 Смаку немає.

💙 Фініш: глянцевий блиск.

💔 Стійкість: вже за годину варто перевірити рівномірність продукту на губах, тому що він може мігрувати в куточки губ або ближче до слизової оболонки. Відразу після напою або перекушування оновлення.

💙 хоча пігментація блиска напівпрозора, це не заважає створювати гарне покриття та ще й з gloss-ефектом;

💙 з першого шару надає губам блакітний відтінок;

💔 НЕ рівномірно лягає на вуста, потрібно повозитися, щоб рівномірно розподілити;

💔 якщо є глибокі тріщенки або ранки на губах, то молочний пігмент може западати в них;

💙 у складі є олії, які не дають підсохнути губам під час носіння блиску, але варто розуміти що це не повноцінний догляд;

💙 не дисонує з іншими олівцями та помадами для губ;

💙 класно виглядає на губах як соло, так і з іншими продуктами для губ як топер;

💙 миттєво схоплюється й не розтікається за контур губ;

💔 пігмент мігрирує в куточки губ і ближче до слизової оболонки + залишає білу смужку, яку не так легко зігріти і розподілити між губами після морозу;

💙 блиск не викликав роздратування чи алергічну реакцію.

* 💙 - ок;

** 💔 - не ок.

💙 Почуття на устах: липкий до волосся, а носиться на губах приємно.

Цікаво, в якій інтерпретації ви його бачите?

Дякую що заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜

05 березня, 2025
V-R-O-D-L-Y-V-A
05 березня, 2025