olena_glossy

Мій фаворит серед бомбочок-гейзерів від TINK

Мій фаворит серед бомбочок-гейзерів від TINK

Я вже встигла протестувати кілька бомбочок від TINK, але безсумнівний лідер для мене – Апельсин!

🔥 Розмір вражає – цілих 200 г. Забарвлення неоднорідне - помаранчево-білі плями.

Бомбочка знаходиться у прозорій пластиковій капсулі, що складається з двох половинок. Вона розміщена в картонному каркасі, скріпленому скобами: чорний фон, апетитний апельсин у розрізі, зелене листя – усе виглядає дуже стильно!

🍊 Аромат – просто вибух емоцій! Уявіть, що розрізаєте соковитий, стиглий апельсин, і з нього бризкає запашний сік… Тут присутня кислинка, але вона не надто приторна.

Щойно бомбочка торкається води, вона починає активно бурлити, забарвлюючи воду помаранчевим кольором. Спостерігати за цим процесом – справжнє задоволення! І знаєте, що це нагадує? Улюблену апельсинову Fanta. Аромат, колір, а ще й бурління додає відчуття “шипучки”.

Пінка на поверхні тримається декілька хвилин. Попри доволі насичений колір, стінки ванни не забарвлюються.

Ефект на шкірі після прийому ванний неймовірний: Після купання вона стає гладенькою, ніжна та приємна на дотик, а все завдяки олії абрикосових кісточок та ефірній олії гіркого апельсина.

Апельсинова бомбочка-гейзер від TINK - це щось неймовірне!🍊

05 березня, 2025
olena_glossy
05 березня, 2025