Секрети, які допоможуть виглядати ідеально без зусиль
Поговоримо про круті-б'юті секрети, які точно варті уваги?
На даному життєвому етапі я не фанат купи декоративної косметики, мільйона пляшечок з різними засобами. Але я фанат деяких речей, які дійсно варті уваги і витрачених коштів.
3 речі, які варті того, щоб ви їх додали в свій шопінг-лист
Мої улюблені речі, які дійсно можна вважати секретом, бо багато хто думає, що на це не варто витрачати кошти. А ні, варто!
1. Маска для сну.
2. Резинка для волосся.
3. Розчіска.
Здивовані? А тепер давайте більш детально.
Розчіска (щітка для волосся)
Як би ви не вкладались в своє волосся, скільки б пляшечок з засобами не вилили, але якщо розчіска (щітка) погана - то ці всі зусилля йдуть в смітник.
Бо погана щітка - це електризація волосинок, вони обриваються, нею неможливо якісно розчесати локони.
Тому в мене зараз вдома є 2 розчісок - це Janeke, а також ще одна "наворочена" - Braun BR 750 (вона з щетиною кабана, а також на батарейках, бо має іонізацію).
І от Браун - хоч вже і не випускається і була куплена давно - то після десятків інших гребінців - була любов. Не рве, не смикає, добре розчісує, після неї волосся блищить. Моя любовна любов. Але використовувати виключно на сухе волосся.
А Janeke - це така собі робоча конячка, яку можна використовувати і при митті голови - і маски класно розпроділяє, і можна використовувати під час укладки. Також не рве волосся.
Довелось якось скористатись іншим гребінцем - бррр, ні, я до таких не повернусь. Тільки мої.
Резинка для волосся
А тут вже інший секрет.
Бо більшість резинок - заламує волосся, кінчики швидко становляться сухими (помічали таке, якщо робити пучок з дешевими резинками? З штучним оксамитом, наприклад, то тоді взагалі ще й електризуватись починає).
Одного разу купила з натурального шовку... І все. Зрозуміла що ні на які інші більше ніколи в житті не перейду.
Бо це якість! Волосся не заламується (коли довго ходить з якимсь хвостом, знімаєш резинку і бачиш прям вмятину від резинки - то з шовковою такого немає), а ще, коли знімаєш - то це ще й догляд. Волосся стає більш блискучим.
Так, є певні нюанси - це не бюджетно, плюс регулярно їх треба мити вручну з м'яким шампунем (ніякої пральної машини! Тим паче з кондиціонером для білизни).
Я використовую як досить великі, так і поменші. І обожнюю фірмові мейкаповські - вони класно тримають хвіст і пучок.
Маска для сну
Навіщо потрібна маска для сну?
Ну, по-перше, здоровий сон - це найкраща інвестиція в свою красу і здоров'я. Тільки в темряві виділяється мелатонін під час сну - тому закрити очі щільною масочкою - самий ідеальний варіант, аби сон був максимально корисним.
По-друге, маска може робити вас красивішою. Як? Потрібно обрати маску з натурального шовку.
Це і є головний секрет.
Якісний і натуральний матеріал - шкіра також не "прижмякується", якщо любите спати на животі, а подушка з чогось натурального, бавовняного. То зранку прокидаєшся і що таке пом'яте лице? От це, коли спати фейсом до бавовни.
А з шовковою масочкою - зморшки навколо очей розгладжуються, вона ще й не впитує засоби, а влітку приємно холодить. То мій ідельний варіант ввечері - нанести крем навколо очей, масочка і спати. Зранку прокидаєшся відпочившою.
Але знову - потребує ручного прання.
У майбутньому планую прикупити або шовковий "чепчик" для волосся, або наволочку для подушки.
Тому що речі з натурального шовку (штучний, пробачте, але фігня) - це нереально класна річ, на яку треба витрачати кошти.
А у вас щось з цього спику є?
Яким гребінцем користуєтесь і чи вважаєте, що його якість впливає на якість волосся?
Чи користуєтесь шовковими резинками і масками для сну? Цікаво прочитати ваші враження від таких продуктів.
Коментарі (0)