avsash

Vivanel VANILLA & PATCHOULI

Деякий час тому мої соцмережі заповнилися відгуками на продукти цього бренду. Я кілька разів бачила його на полицях відомих магазинів, але не звертала особливої уваги, хіба що на гарну упаковку.

Коли мій інфопростір буквально захопили огляди на цей бренд, я вирішила не відставати та також спробувати. Найбільше мене зацікавили парфуми, а точніше туалетна вода. Купувати повнорозмірний флакон я не хотіла, але на щастя, зі знижкою знайшла міні-версію 10 мл. Ідеальний варіант для якісного затесту.

Скажу одразу, ваніль я люблю. Декого вона душить, хтось ненавидить її за надмірну солодкість, але для мене це один із найприємніших ароматів, особливо восени та взимку.

Це дуже теплий і затишний аромат. Незважаючи на концентрацію, на моїй шкірі він тримається цілих 3 години. Композиція максимально проста і відповідає назві без складних нот та несподіваних акцентів. Часто саме такі аромати звучать приємніше, ніж багаторівневі, бо з ними не буває неприємних сюрпризів.

Як і завжди, перші хвилини на моїй шкірі аромат розкривається дуже тепло і навіть трохи приторно. Потім ствє більш делікатним. На волоссі ж аромат залишається таким, як у флаконі. При цьому, якщо на шкірі я чітко відчуваю ваніль, то на волоссі більше проявляється пачулі.

Я б не назвала цей аромат солодким, для мене він скоріш пряний. Це чудовий недорогий варіант на осінь. Можливо, він і не стане моїм улюбленим, але спробувати його точно було варто. Чи візьму повний розмір? Скоріше за все, ні. Але інші аромати цього бренду обов’язково протестую.

06 березня, 2025
avsash
06 березня, 2025