Spodobaieva Maryna

ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ

ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ

Цього разу буде дві частини, бо дві позиції із трьох я вже встигла закінчити. Але не розповісти про них, буде не правильно. Тож поїхали!

Чесно я трішки засмутила коли на мій улюблений гель від Yope "Кедрове дерево, ялівець і перець чилі" піднялася ціна в два рази, але хотілося чогось східного, цікавого і ароматного. В магазині він відразу мене зацікавив, хоч з кришечки звучить не так привабливо, але взяла з цікавості.

Боже, якщо я б знала, як він відкриється взяла би ще спрей з цієї серії. Дівчата, це просто розй∞ (думаю Ви зрозуміли). Дорогий-багатий, розкішний аромат пачулей, які просто грають на шкірі. Дивовижний, обволікаючий та водночас незвичний.

Він викликав в мене просто неймовірну кількість емоції. Бо він звучить, як мої улюблені Nouveau Genre від Yves Rocher, які на жаль зняли з продажу і так до цього часу я не знайшла їм заміну.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Sodium Benzoate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes.

Всім хто обожнює пачулі, моя щира рекомендація, він точно здивує.

Люблю їх скраби, вже не знаю, який раз купую. Делікатні, круто зволожують. За абразив тут люффа та цукор. Цей трішки з освітлюючою дією за рахунок куркуми, олії апельсину і похідної аскорбінової кислоти.

Склад: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleth-5, Silica, Curcuma Longa Root Extract, Cucurbita Pepo Seed Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Aqua, Sodium Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Luffa Cylindrica Fruit Powder, Cinnamal, Eugenol, Limonene, CI 11680, CI 12490.

В реальності він трішки жовтіший, додавала в нього цукор три рази, цього разу олій не пошкодували взагалі.

Закохалася в нього у магазині, взяла ще гель для душу. Просто неймовірний дерев’яно-східний аромат. Нагріта сонцем земля, запах трав’янистого газону, одночасно деревний, землистий, викликає асоціацію осені-весни. Ваніль додає йому солодкості і тепла. Незвичний, приємний та затишний. Відчуваю на собі десь 2-3 години. Взяла, як спрей після душу, по-факту поливаюсь для настрою.

Склад: Aqua, Propanediol, Alcohol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Acetyl Cedrene, Coumarin, Hexamethylindanopyran, Isoeugenyl Acetate, Linalool, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Vanillin.

(Вибачайте, що розділи виглядять по-різному, редагуй двісті раз, але MC бачить так)

06 березня, 2025
Spodobaieva Maryna
06 березня, 2025