Нарешті ходжу як людина
Укріплюючий бальзам для нігтів з бісабололом та евкаліптом Shelly Professional Care
Я маю дуже класні засоби для манікюру від Shelly: рукавички та ремувер кутикули, однак, не завжди все складається як гадається, ти хочеш провести тихий вечір за манікюром, а проводиш його у сховищі на телефоні, або ж просто валишся з ніг від втоми і тобі вже не до того, втім для мене важливо, щоб мої руки мали доглянутий вигляд, я можу наносити або не наносити лак на нігті та почуватись комфортно, чого не скажеш про суху, потріскану кутикулу, котру хочеться сховати від колег, клієнтів та всього світу. Укріплюючий бальзам для нігтів від Shelly дуже виручив мене в цьому плані, тому що він доглядає і за нігтями і за кутикулою.
Бальзам знаходиться у тубусі зі скошеним аплікатором, таким як у бальзамах для губ, упаковка один в один бальзам для губ від Tink, він жирний, густий, але легко тане, тому дуже економічний. Бальзам має у своєму складі вазелін, ланолін, воду, касторову олію, пантенол, гліцерин, вітамін Е, камфору, бісаболол та різні ефірні олії, ними він і пахне, разом вони формують аромат свіжості. Мені подобається використовувати його на ніч, я вмасовую його в нігтьову пластину та кутикули ніби відштовхуючи її, а потім наношу доглядовий крем на всі руки.
В мене немає скарг на міцність нігтів, але я дуже рада, що моя кутикула нарешті стабільно виглядає доглянутою, не дивлячись на часте миття рук. Бальзам зробив її тонкою та гарною, вже й немає що різати в майстра, навіть якби мені того хотілось, єдине, що мені лишається зробити після застосування цього бальзаму це наступного дня видалити пилочкою задирки, з якими теж стає легше справитись, тому що вони стають такими сухонькими і легко спилюються. Мабуть, з цим бальзамом в мене не було б задирок зовсім, якби я завжди гарно витирала руки після миття.
Бальзам дійсно сприяє зміцненню нігтів, загоєнню ранок та тріщин, тож я можу нанести його і на тріщинки та мікропошкодження, якщо є необхідність.
Я також помітила, що вільний край моїх нігтів змінився, він стаєменше, буду спостерігати далі. Колись я пошкодила точки вросту і рожева частина на деяких моїх нігтях стала короткою, тому я не використовую прозорі лаки, а підганяю нігті по довжині та покриваю непрозорим лаком, щоб приховати цей недолік, але з цим бальзамом рожева частина почала збільшуватись.
Шкодую лише, що не познайомилась з цим чудовим засобом раніше, скільки я мучилась та ховала руки, коли можна було вирішити це питання бальзамом для нігтів від Shelly за 5 днів.
Коментарі (0)