Той самий популярний спф
Враження від Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+PA++++
Мені здається, що санскріни від Round Lab вже легендарні, адже вони практично завжди солд аут, їх всі хочуть, про них говорять, а ті, хто спробував – хвалять.
До мене потрапив дуже класний пробник у форматі стіку, об'ємом 3мл, за який шлю обіймашки @Олені Романюк ❤️.
Отже, консистенція тут легка, кремова, більше нагадує легкий флюїд. Колір білий, запах як такий відсутній.
Розприділяється по обличчю дуже навіть легко і лежить комфортно, без скочування, наче я просто нанесла легкий крем. Спф абсолютно не відчувається на шкірі, не викликає жодного дискомфорту, скочування.
А фініш у ньому ще комфортніший, адже хоч він одразу трохи сяє на шкірі, та згодом вбирається і стає нейтральним.
Із цим засобом шкіра чудово виглядає навіть під кінець дня, відчувається, що засіб має зволожуючі властивості. Використання цього спф припало якраз на сонячні дні, хоча сонце зараз ще не таке палюче, як влітку, та всерівно обличчя досі біле, без натяку на контакт із сонцем).
У складі є 4 безпечні хімічні фільтри нового покоління, що не окислюються, – Uvinul A Plus, Uvinul T 15, Tinosorb M, Diethylhexyl Butamido Triazone, емоленти, силікон, ніацинамід, гліцерин, сік березового дерева, гіалуронат натрію, гіалуронова кислота, екстракт солодки, алантоїн, екстракт портулаку, екстракт артемізії, олія сосни, олія ромашки, аскорбінова кислота, вітамін Е, технічні компоненти.
І, до-речі, зараз на сайті гарні знижки на Round Lab і набір з цим стіком та іншими, можна придбати за приємною ціною 😉.
Коментарі (0)