KsuLv

Maybelline New York SuperStay Matte Ink

Обожнюю косметику бренду Maybelline за чудове впіввідношення ціна/якість. Нещодавно в моїй косметичці зʼявився нова улюблениця і я хочу вас з нею познайомити - рідка матова помада для губ Maybelline New York SuperStay Matte Ink. Це одна з найпопулярніших стійких матових помад, яка відома своїм насиченим пігментом і екстремальною довговічністю. Чи справді це так? Розповім далі.

• ПРО ПОМАДУ

Вона має легку текстуру, доволі сильно пігментована, тюбик із зручним аплікатором у формі краплі, що дозволяє чітко окреслити контур губ. Аромат легкий, ванільний. Палітра доволі широка, дозволяє обрати відтінок на будь-яку подію і смак, свотчі додаю. У мене універсальний нюдовий відтінок або відтінок спокусниці - 65 (Sedustres).

• СКЛАД

Базується на силіконах і полімерах, що забезпечують стійкість, матовий фініш і легке ковзання. Проте попри свою стійкість, помада не містить зволожуючих компонентів, тому може трохи підсушувати губи. Для кращого комфорту варто попередньо використовувати зволожуючий бальзам.

• ВРАЖЕННЯ

Одразу після нанесення відчувається липкість, що триває протягом 30 хвилин, далі памада повністю висихає і липкість зникає. Якщо нанести її без попереднього зволоження губ, вона підкреслить їх структуру і лущення (якщо наявні). Стійкість дійсно вражаюча, протягом дня я її зовсім не поновлюю, а лише поверх додатково зволожую губи бальзамом і вкінці дня помада виглядає практично як напочатку. Тому думаю, що 16 годин стійкості це скоріше реальність, ніж міф, я так довго її не носила. Змивається не надто легко міцелярною водою: прикладаю ватний диск на кілька секунд, вона трохи розчиняється, а потім стирається без надмірних зусиль.

Відтінок 65 доволі популярний, ідеальний для повсякденного макіяжу або “макіяжу без макіяжу”, все як я люблю. Це теплий бежево-карамельний нюд із легким персиковим підтоном. Відтінок чудово підійде для світлої та середньої шкіри з теплим або нейтральним підтоном. На дуже блідій шкірі може виглядати трохи темнішим, а на смаглявій — як натуральний нюд. Фініш - глибокий мат, без єдиного натяку на блиск.

• ВИСНОВОК

Maybelline SuperStay Matte Ink виправдовує свою популярність: стійка, насичена, комфортна. Відтінок 65 – ідеальний нюд на кожен день, а матовий фініш додає елегантності. Для максимального комфорту варто додатково зволожувати губи, оскільки формула може підсушувати.

06 березня, 2025
KsuLv
06 березня, 2025