Nacific - Uyu Cream
Крем для обличчя
Nacific - Uyu Cream - крем для обличчя, призначений для сухої шкіри та шкіри з порушеним захисним бар'єром
Панування:
Гарне, приємне на дотик та зручне, мінус полягає в тому, що банка виглядає об'ємною, а всередині менша
Активні компоненти:
Екстракт молока - надає зволожувальну, пом'якшувальну, живильну і заспокійливу дію,
Цераміди - зміцнюють захисний бар'єр шкіри, захищають від сухості, регенерують і живлять,
Ніацинамід - має протизапальну, освітлювальну й антиоксидантну дію,
Гіалуронова кислота - зв'язує воду в епідермісі, зволожує, розгладжує,
Пантенол - регенерує, зволожує, заспокоює подразнення і почервоніння, зміцнює захисний бар'єр
Дія засобу:
Зволожує
Живить
Відновлює захисний бар'єр
Шкіра:
Суха шкіра
Шкіра з порушеним захисним бар'єром
Текстура:
Крем дуже щільний і жирний, але при тому він не обтяжує шкіру, як це роблять подібні креми
Мій досвід:
Цей крем я отримала в наборі https://club.makeup.com.ua/post/66238/ і рада, що він там був бо сама я б його не купила
Спочатку я не знала що з ним робити, чи перепродати, чи продати, чи залишити собі, але все ж вирішила залишити бо зараз шкіра через лікування все більше сохне тож гарне зволоженим мені не завадить
Відкрила, нанесла першу цятку і мені стало цікаво що мені з ним робити... Крем дуже щільний, не скільки жирний, а от щільний, навіть трохи тяжко наносити його
Але після деякого тестування можу сказати, що не все так погано як здалося спочатку: крем швидко вбирається у шкіру, відчуття липкості нема і загалом шкіра зволожена
Погіршення шкіри не було, висипання не збільшилися, бо я за це переймалася найбільше, але через те, що крем хороший, використовую не часто і добре очищую шкіру то все добре
Як база під макіяж не піде бо на ньому все скочується, навіть якщо здається що крем увібрався у шкіру, тому краще наносити його на очищену шкіру на вечір, або ж якщо ви точно нікуди не будете йти
Висновки:
Крем досить хороший, гарно зволожує і заспокоює шкіру, і якщо у вас дуже суха шкіра то підійде, для комбінованої шкіри ще коли як, а от для жирною краще шукати щось легке
Коментарі (0)