Затишок у флаконі
Огляд на Trussardi My Name
Якщо ви шукаєте аромат, який пахне ніжністю, чистотою та спокоєм, то Trussardi My Name — саме те, що треба. Це не вибух емоцій і не парфум із вау-ефектом, а радше м’яка, обіймаюча хмаринка, яка створює відчуття доглянутої шкіри.
З такою пірамідою важко щось уявити, але для мене головна асоціація — крем Nivea у синій баночці.
Він ідеальний для тих моментів, коли не хочеться «пахнути парфумами», а хочеться просто приємного, доглянутого шлейфу. Відноситься до парфумів "друга шкіра". Саме за настроєм (не запахом) нагадує Noa Cacharel. Вони приємні, та це не зовсім моє направлення. В мене вже досить обширна колекція, тому собі б купувати все ж не стала б, бо він дуже базовий у гарному сенсі слова, коли один парфум може замінити десяток з подібного направлення. Але якщо отримала б у подарунок, то не засмутилась би.😅Тож якщо ви знаєте що хтось любить даний напрямок, то вважаю цілком безпечним подарунком. Стриманий, універсальний, на будь-який вік та пору року, не підходить хіба що у спеку. Він не намагається вразити, а просто створює затишну спокійну атмосферу довкола.
Та я знаю що далеко не всім таке подобається, і можу зрозуміти тих кому він може здатися нецікавим. Тут вже залежить від конкретних вподобань кожної людини. Але якщо вам подобаються кремові, пудрові, затишні аромати, спробуйте — можливо, це саме те, що ви шукали.
Коментарі (0)