Ірина 🦋

Парфумований міст Victoria's Secret Lavender & Vanilla

Кілька років тому, у мене була досить велика колекція парфумованих містов для тіла, більшість із них займали місти від відомого американьского бренду 🇺🇸 Victoria's Secret.

Серед них був аромат Lavender & Vanilla

Особливості Victoria's Secret Lavender & Vanilla Fragrance Mist:

- випромінює теплі квіткові пахощі;
- аромат зберігається на тілі кілька годин;
- містить екстракти алое вера і ромашки, а також вітаміни Е і С, завдяки чому має антисептичні, загоювальні та заспокійливі властивості;
- підтримує гідробаланс епідермісу та зміцнює його захисний бар'єр;
- має тонізувальний ефект;
- запобігає стягнутості та лущенню;
- допомагає шкірі залишатися гладенькою та ніжною.

Не дивлячись на те, що виробник рекомендує наносити спрей на тіло, я ніколи цього не робила, крім містів із шиммером, їх наносила лише на тіло, у них інша консистенція, трохи гелева.

Не думаю що засіб на першому місці якого міститься спирт, приносить якусь користь шкірі та має доглядові властивості, тому використовую їх як парфум, наносячи на волосся і одяг. Іноді використовую як дезодоран. Так само люблю розпорошувати 💦аромат у кімнаті та на постільну білизну.

Середня стійкість у них зазвичай на моїй шкірі, залежно від аромату 3-6 годин. На одязі 👗можуть триматися до прання.

Victoria's Secret Lavender & Vanilla – це ніжний, заспокійливий і водночас чуттєвий аромат, що огортає теплом і гармонією.

У його композиції поєднується заспокійливий, легкий і витончений аромат лаванди з м’якою, кремовою солодкістю ванілі. Лаванда додає свіжості та релаксу, а ваніль надає аромату затишку й ніжності, створюючи відчуття спокою та гармонії.

Цей аромат ідеально підходить для тих, хто любить ніжні, обволікаючі та теплі композиції, які допомагають розслабитися й подарувати відчуття затишку в будь-який момент.

Саме цей аромат я дуже любою використовувати після душу перед сном, або на постільну білізну.

Підробок у мене ніколи не було, тому порівняльні фото показати не зможу. Але розповім про деякі деталі, на які варто звернути увагу, містами я вже кілька років не захоплююсь, використовую залишки, може за цей час щось змінилося, і якісь нюанси почали підробляти краще 😡

• На скільки я пам'ятаю десь до осені 2020 року, обов'язковою була наявність круглої наклейки на дні флакона, вона складалася з кількох шарів, як книжечка 📔, де був штрих-код, інформація про склад і сам засіб. У підробках її могло не бути, а якщо й була наклейка, то вона була одинарна. У нових випусках цю наклейку прибрали, замість неї з'явилася довга наклейка зі штрихкодом, а сама інформація про міст вже надрукована збоку або ззаду на етикетці флакона
  • Обов'язковою є наявність батч коду на дні флакона, іноді він може бути під наклейкою. Але зустрічала і підробки, на яких теж був батч код, зазвичай перша цифра коду, це рік випуску, тому якщо це лімітки, які виходять обмеженим тиражем у певний рік, звертайте увагу чи відповідає батч код року випуску конкретного аромату.
  • Також додала фото як виглядає металева основа під пульвелізатором
  • Усередині пластикового ковпачка є дірочка та об'ємні цифри
  • На дні флакона під об'ємним трикутником є ​​напис PETE, у підробок бачила напис PET.
  • Так само основа трубочки вгорі, де білий пластик виглядали у оригіналу вже ніж у підробки.
  • Звернить увагу на написи на флаконі, у оригіналу вони тонші та акуратніші.
  • При покупці онлайн по фото, багатьох нюансів можна не помітити, завжди просить додаткові фото
  • Не завжди низька ціна говорить о підробці, часто їх продають по ціні оригінала. Дуууже мало продавців, які честно кажуть що це "копія"
  • Рекомендую купувати у перевірених продавців. Хоча іноді мені зустрічалися і продавці, які торгували підробками з хорошими відгуками та рейтингами 🤪

Сподіваюся мої рекомендації зможуть виявитися для когось корисними 🤗 Всім вдалих покупок 🛍️

08 березня, 2025
Ірина 🦋
08 березня, 2025