Alichkaaa

#makeupclubsecretmission Секретний засіб, який замінить тобі 4 банки на поличці в ванній!

#makeupclubsecretmission Секретний засіб, який замінить тобі 4 банки на поличці в ванній!

Цей засіб просто must-have в моїй косметичці вже 4 роки. Вперше я спробувала його тоді, коли займалася корейською косметикою. Бо саме Корея вперше запропонувала новий продукт в форматі порошку, який би делікатно відлущував омертвілі клітини, вирівнював рельєф обличчя і позбавляв від чорних точок. Він повинен був замінити вже звичні скраби, які були дуже агресивні для шкіри і дерли її до скрипу.

Я використовую ензимну пудру по-різному. Частіше за все класично, для відлущення шкіри, 2-3 рази на тиждень. Але влітку люблю брати в якості засобу для вмивання зранку. Беру трошки пудри, пару крапель води і вмиваюсь тільки нею. Мені дуже подобається ефект, шкіра стає світлішою та вирівнюється рельєф. А на дотик вона відразу м’яка та шовковиста.

Другий спосіб використання - в якості боротьби із врослим волоссям. Якщо ви робите шугаринг чи використовуєте бритву для депіляції, точно зіштовхувались з цією проблемою. Тому, для запобігання цього наносимо м’яку пудру на проблемні ділянки 2-3 рази на тиждень і забуваємо про ці неприємності.

Ще один варіант, ензимна пудра працює як делікатний пілінг для шкіри голови. Бо частіше за всього подібні скраби мають крупні абразивні частинки, які травмують і дратують шкіру. В цьому випадку, пудра також ідеальна. Додаємо трошки засобу в шампунь і миємо волосся як звичайно. Впевнена, Ви помітите результат вже з першого використання.

Ділюся моїми улюбленими. Перша в списку і перевірена роками - Isntree Mugwort Powder Wash. Вона містить у складі екстракт полину, тому окрім очищення надає протизапальну та матуючу дію.

Наступна - відкриття від українського бренду SKINBAR Papain & Vitamin C Enzyme Powder. Це той випадок, коли ціна-якість. Дуже мілкодисперна пудра, з якою Ви забудете про нерівний тон.

Також додаю декілька засобів, які хвалять дівчатка і вони наступні в списку на покупку!

Тому користуйтесь, і якщо не придбали сміливо хапайте ензимку, бо цей засіб точно вразить Вас🙌🏻

#makeupclubsecretmission

09 березня, 2025
Alichkaaa
09 березня, 2025