Some By Mi Маска для обличчя
Делікатна та ніжна маска з приємним ароматом цитрусів
Я люблю різноманітні маски, завжди маю вдома маленьку підбірку пакетиків, які обираю під настрій, особливо, тканинні, які можуть виручити, якщо немає часу, а шкіра вкрай потребує експрес зволоження та живлення. Маску корейського бренду Some By Mi придбала вперше, зацікавив обіцяний освітлювальний ефект, тим паче, вітамін С я дуже вітаю в догляді. Для моєї тонкої та нормальної шкіри маска підійшла дуже добре, далі, трохи детальніше про маску та результат 💛
Паковання - стандартний пакет-саше, лінія відриву зручна, можна обійтися без ножиць
Текстура матеріалу маски (склад) - 100% рослинна целюлоза, на доторк схожа на серветки для очищення рук чи обличчя, але в рази тонша та прозоріша. Матеріал приємний та ніжний до шкіри, немає відчуття колючості
Лекало маски - майже ідеально, звісно, не так, як в Round Lab, але по ширині і довжині в самий раз, лише трохи треба розгладити
Аромат - цитрусовий, такий собі кислий лимон, в процесі носіння маски нюх чи очі не дратує
Кількість сироватки у масці - щедро, як завжди. Я вже писала, що пакетик з есенцією залишаю в холодильнику та наношу зранку залишки, якщо маска дуже класна
Маску Some By Mi я наносила, як зазвичай, після ензимного пілінгу, не тонізую шкіру, наношу просто одразу після змивання
Маска надзвичайно комфортно та щільно лягає на обличчя, вона легка, не дратує шкіру, немає відчуття печіння, не сповзає, уся есенція чітко лишається на шкірі
Я носила маску 15 хвилин і в процесі вона помітно висихає, через особливості матеріалу, шкіра лишається вологою, а от сама тканина починає відходити потроху + вплив температури та сухого повітря в кімнаті
Після знімання маски есенції все одно багато на шкірі, я трохи прибираю серветкою і наношу крем CeraVe (нічний лосьйон чи звичайний для сухої шкіри). Шкіра в результаті дуже м'яка, сяюча, гладенька, тон рівномірний, попередній пілінг усуває усе зайве, тканинна маска дає живлення та зволоження, далі вже якнайкраще будуть працювати більш активні засоби, які я використовую на ніч
Маска Some By Mi дійсно класний експрес засіб, щоб зволожити шкіру обличчя, і поки на MаkeUp акції на цей бренд, я точно додам ще парочку в корзину 💛
Коментарі (0)