Тестування засобів Phytorelax Laboratories #testmakeupclub
Засоби для волосся, обличчя та тіла
Всім привіт! Нещодавно я отримала цілий набір семплів від Makeup Club. Італійський бренд Phytorelax Laboratories ніколи не привертав мою увагу, тож я навіть не знала про його існування. У них, виявляється, доволі широкий асортимент доглядової косметики, та ще й по досить помірним цінам.
Шкода, що декотрих засобів (для відновлення волосся) досить мало в пробнику, тож сповна зацінити результат та варіативність поєднання з іншими продуктами не вдалось. Проте, загальні враження я все ж сформувала та готова ними поділитись 😊
Розслаблюючий сольовий скраб для тіла
Ну і розпочнемо з єдиного засобу по догляду за тілом - сольового скрабу із солями мертвого моря та оліями 31 рослини. На пробу прийшов семпл обʼємом 85 грам, якого вистачило мені на 3 використання. Він достатньо економний за рахунок своєї однорідної та дрібної текстури (3-4 фото). Не пошкоджує шкіру, а навпаки - гарно її пілінгує, залишаючи шлейф та мʼякість завдяки оліям. Аромат тут просто не схожий ні на що. Найбільше мені тут відчутна мʼята/меліса, яка переплітається з чайним деревом та ще багатьма травами. У ванні ще десь годину був відчутний аромат, наче хмаринка. А на тілі дещо довше - близько 5 годин. Засіб би став моїм абсолютним фаворитом, але от олій на шкірі він залишає дуже багато (шкіра в мене нормальна, не страждає від сухості, тож може підійде краще тим, в кого після приймання ванни/душу шкіра відчуває стянутість). На останньому фото можна побачити, як блищить моя рука 😱 Тому для особистого комфорту я ще раз протерла себе паперовими рушничками, щоб забрати надлишки олій.
Шкіра надзвичайно приємна та шовковиста, з неймовірним ароматом, що дарує затишок та спокій. Загалом продукт залишив позитивні враження (за виключенням дуже блискучого фінішу), бо такий аромат я зустріла вперше. Скраб цікавий та вартий уваги однозначно!
Інтенсивний крем для обличчя Hydro Avena
Крем має дуже цікаву, не надто однорідну густу текстуру (3 фото). Наче збиті вершки з кремом. Та не дивлячись на це - він гарно розподіляється та зволожує, даруючи фантастичний велюровий фініш на шкірі (4-5 фото). Першим кремом, який давав схожі відчуття - був Grown Alchemist Matte Balancing moisturizer: Açai-berry, borago. Він класифікувався як матуючий зволожувач, і також не дивлячись на матово-велюровий фініш на дотик - він чудово зволожував шкіру та врятував мене він лущення.
З цим кремом аналогічна історія. Він швидко поглинається, певний час ще дає чисто відчуття зволоження. І потім на дотик стає матово-велюровим, дуже приємним. Відповідно - він не липкий та не дає сяючого фінішу, мені аж незвично, бо я після Grown Alchemist більше не мала матуючих зволожувачів. Шкіра не суха, мої схильні до сухості щоки також себе почувають з ним добре. Думаю, на літо це ідеальний варіант, адже по текстурі та відчуттях крем невагомий та не залишає блиску, який передбачає все ж мінімальне відчуття засобу на шкірі.
Віддушка в нього ненавʼязлива, легка кремова вівсяно-пшенична, доволі нейтральна та нечітко виражена. Склад тут насичений рослинними екстрактами, соком алоє, молочною кислотою та токоферолом (вітаміном Е).
Антивіковий крем для обличчя та шиї Age Collagen
Ось тут вже текстура кремова, класична (3 фото). Я подумала "Ось, нарешті буде щось поживніше", та не тут то було. Даний крем виявився ще більш матовим та невагомим, чим його попередник 😱 Я наношу - а він наче вода в пісок. Дуже швидко поглинається та по суті нічого не відчувається, окрім матовості на шкірі. Не стягує, не дратує. На дотик шкіра стає мʼякою та матовою. Мої щоки не знаю, чи зацінили такий засіб, але гірше поки їм не стало. А ось для шиї засіб виявився надзвичайно комфортним за рахунок цього фінішу та швидкого поглинання! Справді знахідка, бо зазвичай мене все дратувало та відчувалась якась липкість.
Віддушка в нього свіжо-водяниста, також легка та не відволікає. В складі можем знайти гідролізовану гіалуронову кислоту, ніацинамід, трояндову воду, молочну кислоту, токоферол та колаген.
Порівняння двох кремів та висновок
Засоби мені сподобались своєю невагомістю. Єдиний момент щодо матового фінішу - це те, що не варто наносити їх під очі / навколо очей. Вони не стягують, але якийсь дискомфорт все ж присутній, на жаль, не можу його описати. Текстури у обидвох приємні, фініш схожий, тільки у антивікового він швидше матовий, без велюру. Як на мене, це чудові варіанти для комбінованої/жирної шкіри, або для нормальної на літо.
На жаль, простежити дієвість антивікового крему не вдалось через невеликий обʼєм пробнику. Та все ж як для догляду за шиєю та навіть зоною декольте - я собі його в бажанки записала 📝
Ультразволожуюча сироватка для волосся з гіалуроновою кислотою для розгладження
Ну і плавно переходимо до засобів по догляду за волоссям. Їх тут буде аж три, і почнемо із сироватки. Спочатку я подумала, що вона для обличчя 😁 Думаю, оце кремами обділили, а сироватку з не надто улюбленою гіалуронкою дали аж 8 мл!
Ну добре, що з інструкцією ознайомилась та дізналась, що це не для обличчя. Отже, щодо мого волосся - інформація теж важлива. Воно в мене слухняне, натуральне, не фарбоване (було колись понищене, та я припинила знущання і ні секунди не шкодую, бо в догляді воно стало зовсім не примхливим). Моє натуральне волосся само по собі рівне, не пористе, густе та має природній здоровий блиск. Якщо додаю термозахист/олійку, його навіть плойкою вкладати не потрібно - рівненьке, мʼяке та красиве.
З мʼякістю після нашої води власне і є "проблемки". Якщо не дати бодай щось з незмивних засобів чи кондиціонер/бальзам після шампуню - волосся буде дещо жорстким; може пухнаститись та з часом стати ламким... Тож, до такого не допускаю і завжди користуюсь перед укладкою додатковими засобами.
Ну і нарешті перейдем до нашої сироватки від Phytorelax. Засіб півпрозорого молочного забарвлення з просто неймовірною парфумованою віддушкою (солоденька, нагадує щось люксове та дороге), в яку я закохалась. Після вбирання аромат стихає та практично зникає. Текстура в міру рідка (2 фото), тому нанесла її на долоню, розтерла між руками і розподілила по волоссю. Наносити сироватку слід на вологе, просушене рушником волосся перед укладкою (3 фото); уникати коренів, зосереджуватись на кінчиках. Я нанесла практично по всій довжині та заради експерименту не наносила жодних інших засобів, щоб глянути дієвість сироватки в чистому вигляді (тобто, помила волосся шампунем і все, далі тільки сироватка перед сушкою). На руках я відчула, що засіб наче огортає та створює своєрідну плівку, утримуючи вологу. Не липне, волосся не склеює. Додатково прочесала щіткою і висушила.
На дотик волосся справді мʼяке та живе, мені дуже сподобався результат (уявляю, як засіб ще скомбінувати з іншими). Густина та блиск присутні, обтяження не відчувається (4-5 фото). Сироватка наче згладила всі лусочки на волосинках та максимально старається втримати вологу. Якщо ще висушувати феном з іонізацією - результат би мене ще більше потішив. Ну але й так - додала повнорозмір у список бажань ✅
Засіб для інтенсивного відновлення з гідролізованим кератином
Даний засіб має два способи застосування, що прописані виробником: витримати 10-60 хв перед миттям голови шампунем; або ж 3-5 хв після шампуню. Наносити його слід від коренів до кінчиків (на корені я все ж не наносила), після чого ретельно змити водою.
Текстура в засобу рідка, кремоподібна (2-3 фото). Віддушка цитрусово-кремова, з повітряною солодинкою. На волоссі потім зовсім не відчутна. Я наносила після шампуню, витримала десь хвилин 5 (4-5 фото) та під час промивання водою відчула дуже ніжне волосся на дотик. Також більше ніяких засобів не наносила, просто висушила феном та вагомої різниці між ним та сироваткою не побачила. У мене волосся в гарному стані, тож даний засіб скоріш як профілактика, а не реконструкція. Волосся мʼяке, гладеньке (6-7 фото) та здорове на вигляд. Хороший засіб, але напевне більше підійде для пошкодженого/пористого волосся, щоб результат був більш вагомим.
Крем для розгладження волосся Keratin Liss
Ну і останній продукт на тестування - це крем для розгладження волосся. Наносити його слід по всій довжині, уникаючи коренів, на висушене рушником волосся. Розчесати та витримати 1 хвилину, та можна приступати до укладки.
Найперше, що мене здивувало - це крем в рідкому вигляді, текстура якого схожа більше на сироватку (2 фото). Має ніжно жовте півпрозоре забарвлення та аналогічну цитрусово-кремову солоденьку віддушку, як у засобу для відновлення. Прочесати після нанесення скоріше обовʼязково, чим бажано, (3 фото) бо на руках я відчула легку липкість, яку витерла рушником. Після укладки феном волосся було на дотик не таким мʼякеньким, як після двох попередніх засобів. Але даний крем більше для розгладження та захисту кольору фарбованого волосся. Тож, на моєму волоссі я також видимого результату не побачила. Він більше для неслухняного та пористого. А ще, на наступний день в мене трішки плутались кінчики, що мене здивувало. Єдиний плюс - це рідка текстура, а не кремова. Бо наносити чисто крем на волосся мені аж зовсім не комфортно, а тут бренд обіграв цю тему.
✅Ну і тепер підсумуємо про всі засоби по догляду за волоссям. Моїм фаворитом стала сироватка з гіалуроновою кислотою. Я думаю, моєму волоссю вона точно сподобалась, адже утримання вологи та мʼякість - те, що я завжди шукаю. Засіб має неймовірну віддушку (якби ще вона трималась на волоссі - був би додатковий плюс) та легку текстуру, що не склеює волосся. Крем та засіб для відновлення - скоріше додаток у догляді, чим необхідність саме для мого волосся. Приємний бонус, який було цікаво спробувати. Вау-ефекту я не зауважила; засоби більше стануть в нагоді для пористого, пошкодженого волосся.
Тож, ще раз дякую Makeup Club за таке цікаве тестування. Знайомство з брендом принесло задоволення, адже у них доволі варіативні продукти під різний запит; смачні віддушки та приємні текстури. Однозначно вартують уваги!
Коментарі (0)