Angel Schlesser Femme
Впізнаваний, стильний і футуристичний. Це все про нього🤍
Скііількиии себе пам'ятаю)) Аромат кожної моєї весни, без перебільшень!
Ця штука побачила світ ще у 1999році з-під легкої руки парфумера Альберто Морільяса.
А я вперше з ним познайомилась і полюбила років 15 назад, коли почула шлейф від сестри. І о боги, він був настільки нетиповий для всього, чим обливались всі навколо у ті роки. Серед всяких нестерпно солодючих хмар я чую це! Це був ковток свіжого повітря і спокою серед цукрового коматозу (хоч тоді ще і не було такого овердозу етилмальтолу всюди). І я його запам'ятала надовго і врешті придбала.
І от я досі з ним. І кожного разу відчуваю від нього цей сталевий спокій і тишу. Це біле полотно у найкращому сенсі цього слова. Дизайн флакону це стопроцентне попадання в ідею аромату, він такий і є - мінімалістичний, але з відчутним характером і силою. Матове товсте скло, якісна фурнітура, тиснення назви на кришці та лаконічний срібний напис на самому флаконі. Я такий аскетизм дуже люблю і поважаю.
Верхні ноти: Ялівець, Бергамот, Мандарин і Апельсиновий Цвіт;
Ноти серця: Деревні Ноти, Гвоздичний Перець і Конвалія;
Ноти бази: Шавлія, Мускус і Кардамон.
Після душу, перед сном і коли йду на холодний весняний вітер, ллю на себе цього Шлессера у білому прямокутничку, і кайфую від прохолодного колючого коріандру (для мене він тут все ж є) з дзвінкими цитрусами і ялівцем💚. Технічні характеристики пречудові, класна стійкість як для цитрусово профілю.
Він мені дає таке відчуття, ніби нічого страшного не відбувається і це просто сон. Хоч на мить приємно спіймати забуте відчуття внутрішнього спокою і рівноваги. Маю його в найбільшому флаконі, що дуже тішить (як багато я його зносила можна побачити на фото флакону на просвіт).
І це той випадок, коли я обов'язково куплю наступний, коли закінчиться цей.
Так що, без тіні сумнівів кажу, він дуже сучасний і абсолютно унісекс. Тестіть на своїх чоловіках також. Це кайф🤤.
До речі, як і його вартість, це важливо! Ціна - просто подарунок долі за такий стильний аромат. Хапайте його на весну/літо однозначно і діліться враженнями) А можливо ви вже його дуже добре знаєте?)
Коментарі (0)