saybeautyk

Стартовий набір Instytutum

Знали, що у бренду Institutum за 5 гривень можна придбати ось такий набір семплів, до якого входять їх бестселери: пілінг потовйної дії, кислотний тонер,я сироватка з вітаміном С та крем з гіалуроновою кислотою?

До речі, бренд прийнято вважати швейцарським, але створений він українкою😉

Можете детально роздивитись текстури та нанесення у відео, а нижче я продублюю все текстом)

Я так і не зрозуміла, чому дія потрійна) але в цілому продукт сподобався.

Пілінг треба нанести на обличчя, помасажувати (адже він містить дуже дрібні скрабуючі частинки, можна залишити на обличчі на 5-8 хвилин як маску, після чого змити. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Текстура у нього кремова і, як я вже казала, містить в собі скрабуючі часточки.

По складу пілінг в собі містить аж 10% гліколевої кислоти, саліцилову кислоту (концентрація не вказана), а також ензими папаї. Мабуть, під «потрійною дією» мається на увазі кислотне, ензимне та механічне відлущення).

Механічне відлущення, до речі, тут за рахунок мікрогранул бамбука. Окрім того є ще екстракт синьо-зелених водоростей (вважаються природним аналогом ретиноїдів).

Продукт мені сподобався, але я на своїй шкірі кислот не відчула, тим паче концентрація доволі висока. В мене було тільки легке печіння на крилах носа, і те лиш через сухість після хвороби.

Пори чистенькі після нього, так, але ж це за рахунок саме скрабування) як на мене то продукт ну надто вже переоцінений, за свою ціну він мені повинен був зробити як мінімум нове обличчя, ну серйозно) той же поліш від Joko Blend (ось тут був мій огляд - https://club.makeup.com.ua/post/38759/ ) працює абсолютно точно так само.

Кислотний тонер, що підходить для щоденного використання у вечірньому догляді (це моя думка, виробник не вказує кратність користування).

Містить 6% гліколевої кислоти та 2% ніацинаміду (антиоксидант); алантоїн, ромашка й провітамін В5 допомагають заспокоїти шкіру, а гіалурунова кислота робить її еластичною та зволоженою. Воробником вказується, що візуально зменшує пори на 50% через 42 дні застосування, але я не перевіряла, бо мені його вистачило десь на днів 5 користування)

Текстура гелева, він дещо тягучий, схожий на сироватку. Залишає помірну липкість.

Чесно скажу, що цей продукт я не зрозумілав принципі, тому що от саме тут треба реально довго тестувати і "смакувати", а з семплом можна лиш оцінити текстуру і відчуття на шкірі. Тож по дії нічого конкретного сказати не можу, лиш те, що мені шкіру не щипав і не подразнював.

Ось ця малютка дуже сподобалась, ну просто пісня🧡але зі своїми нюансами.

Підходить для шкіри з нерівним тоном, постакне, пігментацією, зморшками, запаленням, куперозом. Містить у собі 15% стабільного вітаміну С (у формі TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE), також є кисла форма віт С у вигляді аскорбінової кислоти та ефір аскорбіл пальмітат. 3% ніацинаміду (антиоксидант, навряд-чи в такій концентрації він буде працювати проти пігменту), гіалуронова кислота,сквалан (компонент НЗФ), пальмітоїл трипептид-5 (синтез колагену) та екстракт кори дерева енантії хлоранти (себорегуляція).

Текстура тут кремова, вона має приємний косметичний аромат.

Сироватка на шкірі відчувається доволі жирненькою, поживною, вона шикарно просто зволожує і насичує шкіру, а особливо суху. Як на мене то жирній шкірі така текстура - ту мач, може викликати дрібні прищики (в мене був один після першого використання, та і не тільки в мене).

Але я все одно вважаю її розкішною, от саме цей продукт я б хотіла у повнорозмірі,бо вона прям вау (+ ідеальний варіант під спф, але не на літо).

Крем-гель з 4 видами гіалуронової кислоти, який також підходить для всіх типів шкіри. Один з найбільш популярний продуктів у бренду на рівні з зеленим кремчиком супербіотик.

Містить у складі 4 форми ГК (Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer), сквалан (компонент НЗФ), олії абрикосових кісточок та соняшника, вітамін Е та вітамін С (антиоксиданти), пантенол і лецитин (відновлювальні компоненти).

Окрім того в складі присутні ще екстракт папаї, що допомагаює м’яко відлущувати шкіру та пептидний комплекс Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate - стимулює вироблення колагену та покращує пружність шкіри. Склад - вау.

Текстура - ось тут дуже цікаво, адже я очікувала легенького крем-гелю, і по факту так і є, але по відчуттях все взагалі по-іншому.

Аромат приємний, але надто насичений.

На шкірі він стає ніби як більш щільним і утворює плівку, при цьому без жодного парникового ефекту. Дуже приємний, надає сяйва, при цьому глибоко зволожує і насичує вологою, з легкістю може відновити суху, зневоднену шкіру до стану норми. Однозначно сподобався ще й як, хоча спершу не мала на нього взагалі ніяких сподівань.

Мої висновки про бренд - все як у всіх, є хороші продукти, є посередні, це ок і це трапляється. Нового обличчя не зробить, я перевіряла, тож не засмучуйтесь, якщо для вас це надто дорогі засоби (як власне і для мене). Можна знайти купу реально АНАЛОГІВ, які будуть нічим не гірше в плані текстур, складу та роботи на шкірі)

10 березня, 2025
saybeautyk
10 березня, 2025