Кузя Ю-а

Hillary Aloe Deep Moisturizing

Або гарний догляд - гарне волосся! Сподобалось, що продається саме все комплектом у великому обʼємі. Це зручно! Аромат - не навʼязливий та дуже делікатний, майже не відчутний. Чудово вимиває волосся та збалансовано зволожує. Мені підійшов. Ідеальний для щоденного використання.

Шампунь: делікатне піноутворення, гарне очищення без сухості шкіри та економний розхід. Дуже зручно, що є дозатори у засобів. Бо ж я любитель на максимум все на себе виливати 🤣

Шампунь має приємну гелеву текстуру, добре піниться й м'яко очищає волосся. Уже під час миття відчувається, що він не пересушує довжину, а навпаки, ніби насичує її вологою. Алое вера у складі працює чудово: волосся не виглядає тьмяним чи виснаженим навіть після термовпливу.

Дуже делікатна та повітряна текстура. Кондиціонер — справжня знахідка для сухого та ламкого волосся. Він легко розподіляється, не залишає липкості й миттєво розгладжує пасма. Після висихання волосся шовковисте, слухняне й не плутається, що особливо важливо для кучерявої текстури. Дуже сподобалось, що він утримує вологу, не даючи довжині пересихати протягом дня.

Після тестування набору для сухого волосся Aloe Deep Moisturizing можу сказати, що ця пара дійсно заслуговує на увагу. Волосся після використання виглядає доглянутим, гладеньким і пружним, а головне — зволоженим без ефекту обтяження.

Загалом, якщо волосся потребує глибокого зволоження та живлення, цей дует чудово справляється. Приємний бонус — легкий ненав’язливий аромат і економний розхід засобів.

11 березня, 2025
Кузя Ю-а
11 березня, 2025