Hillary Aloe Deep Moisturizing
Набір для сухого типу волосся
Або гарний догляд - гарне волосся! Сподобалось, що продається саме все комплектом у великому обʼємі. Це зручно! Аромат - не навʼязливий та дуже делікатний, майже не відчутний. Чудово вимиває волосся та збалансовано зволожує. Мені підійшов. Ідеальний для щоденного використання.
Шампунь: делікатне піноутворення, гарне очищення без сухості шкіри та економний розхід. Дуже зручно, що є дозатори у засобів. Бо ж я любитель на максимум все на себе виливати 🤣
Шампунь має приємну гелеву текстуру, добре піниться й м'яко очищає волосся. Уже під час миття відчувається, що він не пересушує довжину, а навпаки, ніби насичує її вологою. Алое вера у складі працює чудово: волосся не виглядає тьмяним чи виснаженим навіть після термовпливу.
Бальзам та шовковисте волосся
Дуже делікатна та повітряна текстура. Кондиціонер — справжня знахідка для сухого та ламкого волосся. Він легко розподіляється, не залишає липкості й миттєво розгладжує пасма. Після висихання волосся шовковисте, слухняне й не плутається, що особливо важливо для кучерявої текстури. Дуже сподобалось, що він утримує вологу, не даючи довжині пересихати протягом дня.
Ну власне і результат ♥️
Після тестування набору для сухого волосся Aloe Deep Moisturizing можу сказати, що ця пара дійсно заслуговує на увагу. Волосся після використання виглядає доглянутим, гладеньким і пружним, а головне — зволоженим без ефекту обтяження.
Загалом, якщо волосся потребує глибокого зволоження та живлення, цей дует чудово справляється. Приємний бонус — легкий ненав’язливий аромат і економний розхід засобів.
Коментарі (0)