Vik_Sem

SUCCOR | Дбайливе очищення фарбованого волосся

Ох вже це волосся, так завжди я думаю про своє!
Начебто довгі, красиві, щільні, але в той же час складно підібрати шампунь, зазвичай або дуже висушує або погано промиває.

З продукцією бренду SUCCOR я познайомилася нещодавно, і дуже несподіваного для мене самої, вона мені дуже подобається!

Сьогодні я хочу розповісти вам про справді крутий шампун, який не тільки дбайливо очищує, а й пілкується про захист кольору фарбованого волосся - Succor Total Color Play Shampoo.

Пакування:

Шампунь приїхав до мене в картонній коробочці, яка є не тільки додатковим захистом флакону, а й стильно виглядає. Сам флакончик з шампунем та коробочка мають приємний лаконічний дизайн, начебто все просто, але в той же час досить симпатично та стильно. На лицьовій стороні вказано назву та активні компоненти. Основана інформація міститься на бокових сторонах коробки та на зворотній стороні флакону. Дозатор помповий, працює справно та видає достатньо засобу.

Склад та активні компоненти:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Myreth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Panthenol, PCA Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Aloe Vera Leaf Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum.

Активні компоненти:

• Кератин - активно відновлює структуру волосся, зміцнюючи його і додаючи еластичності.
  • Екстракт алое вера - глибоко зволожує та заспокоює шкіру голови, підтримуючи здоров’я волосся.
  • Екстракт пшениці - живить і відновлює волосся, сприяючи збереженню його природної м'якості.
  • натуральний емолент Dermofeel P-30 - створює на волоссі захисний бар'єр, запобігаючи пошкодженню від впливу навколишнього середовища.

У складі шампуню ми бачимо м'які ПАР, які будуть дбайливо очищати волосся, а також компоненти, які надають блиску волоссю, володіють антистатичними властивостями, пом'якшують, зволожують, захищають волосся, надають об'єм волоссю, полегшують розчісування, покращують структуру волосся.

Консистенція шампуню рідкіша ніж густа, він має невеликий жовтуватий відтінок.

Жодних вкраплень або інших домішок, є тільки бульбашки повітря.

Аромат – нейтральний та майже не відчувається.

Витрата шампуню середня, враховуючи обсяг і кількість мого волосся, я набираю неповну долоньку, напевно десь 2-2,5 столової ложки.

При контакті з водою на вологому волоссі шампунь починає активно пінитися. Піна виходить пишною густою та стійкою.

Спочатку я масажую шкіру голови, а потім розподіляю піну по всій довжині волосся, промиваючи таким чином волосся по всій довжині.

Змивається шампунь без особливих зусиль рясною кількістю води. Шампунь не створює ефекту плівки на волоссі, що дуже важливо.

Я помітила, що волосся після миття з шампунем для волосся Succor Total Color Play Shampoo легко розчісується, шампунь не сплутує його.

Після висихання волосся біля коріння набуває приємного об'єму, якого було позбавлено. Об'єм зберігається протягом двох днів до наступного миття волосся.

Волосся та шкіра голови після миття за відчуттями чисті та свіжі. Волосся від використання шампуню стає м'яким і шовковистим, по довжині стає насиченим і зволоженим.

Шампунь для фарбованого волосся Succor Total Color Play Shampoo - це дійсно ідеальний вибір для фарбованого волосся, яке потребує дбайливого, але ефективного очищення. Більшого від шампуню очікувати і не варто, адже його завдання - очищення.

Мені подобається використовувати його з іншими засобами бренду:

• Відновлюючий бальзам Succor Total Care Repair Balsam

детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/68540/

• Зволожувальна маска для сухого волосся Succor Aqua Royal Power Mask

детельніше тут : https://club.makeup.com.ua/post/68180/

• Зволожуюча олійка для сяючого волосся Succor Expert Shiny Hair Oil

детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/66342/

10 березня, 2025
Vik_Sem
10 березня, 2025