Порожні баночки
Огляд на засоби догляду за обличчям та волоссям
Лютий місяць закінчився і разом з ним продукти якими я користуюсь. Вже купила нові продукти на початку весни і готова поділитися своїми враженням з улюбленими засобами по догляду за обличчям та волоссям
Флюїд–спрей для зміцнення схильного до випадання волосся, з термозахистом
Kerastase Genesis Anti Hair–Fall Fortifying Blow–dry Fluid
- Зазвичай його мені хватає лише на місяць, я регулярно його купляю вже дуже давно і не шукаю альтернативи, бо він ідеальний для мого волосся. З ним волосся вкладається як на обкладинках журналу. Кінчики не сухі, волосся приємне. Також з ним в мене не так сильно лізе волосся як з іншими засобами, тому дуже рекомендую!
Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину
Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary
- Купляю його вже 3й раз, баночки хватає на 1 місяць. Можу офіційно підтвердити що тонік допомагає зростати новому волоссю, проте за умовою регулярного щоденного використання засобу з масажем шкіри голови протягом 3-5 хвилин, я роблю массаж спеціальною щіточкою вранці та на ніч. Після нього голова не така жирна на наступний день, проте його дуже незручно використовувати бо немає дозатору, або піпетки.
Рекомендую 100% за його дію.
Пілінг-гелі для обличчя
Пілінг-гель з РНА-кислотою для сяйва шкіри Manyo Pure Aqua Peel
- Один з найкращих пілінгів для обличчя який я регулярно замовляю, в нього дуже маленькі пілінгуючі частиночки, які делікатно очищають обличчя не царапаючи його. Обожнюю як шкіра відчуває себе після нього. Постійно беру ще, коли закінчується баночка.
Fraijour Original Herm Woodworm Peeling Gel
- Додатково цього місяця взяла пілінг від бренду Fraijour. Користуюсь ним ~тиждень, і мені подобається його текстура і приємний зелений колір. Дуже схожий з пілінг-гелем від Manyo, прекрасно очищує, тому точно буду замовляти ще.
Гелі та пінки для вмивання
В мене закінчилася гель-пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam
Її не було в наявності тому замінила на 2 пінки:
- Очищувальна пінка для обличчя із содою Manyo Purifying Cleansing Soda Foam
Дуже приємно та делікатно очищає, великий обʼєм. Якщо є невеличкі почервоніння то вона з ними бореться , та прибирає надлишковий жир.
Рекомендую 100%
- Пінка для глибокого очищення SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Deep Cleansing Foam
Поки що не можу детально описати продукт, бо в мене дуже сильно двояке враження. Можу точно сказати що вона сильно неприємно пахне(це жах), хоч і до скрипу очищає обличчя. Згодом зроблю окремий допис, коли достатньо вивчу цей продукт.
- Weleda Gentle Cleansing Foam
Також знову взяла очищувальну пінку для обличчя Weleda. Раніше робила огляд на цю пінку, якщо цікаві деталі, то читайте тут: https://club.makeup.com.ua/post/13695/
Постійно її беру, вона дуже підходить моєму обличчю. Окрім неї звично є в мене пінки, проте саме ця мені дуже подобається по структурі, після неї шкіра не суха та відчуває себе дуже свіжою.
Зволожуючі сироватки
В мене була Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule (Раніше робила на неї детальний допис
https://club.makeup.com.ua/post/34683/) замінила її на
- Manyo Micro Hyaluronic Essence
Дуже приємна зволожуюча сироватка, швидко вбирається, я користуюсь нею щодня вранці. Прибирає маленькі почервоніння та наповнює вологою. Основна її різниця з сироваткою від Dr. Ceuracle це те що Manyo не залишає липкості. Dr. Ceuracle хоч і добре вбирається проте не так швидко як від Manyo. Мінуси у порівнянні це те що Manyo не так підтягує шкіру обличчя як Dr. Ceuracle, та минула сироватка є більш економною, так як має дуже вʼязку структуру.
Мені подобаються обидві сироватки і я точно буду купляти їх знову.
Очищувальна гідрофільна олія з пробіотиками
- Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil
Прекрасна гідрофільна олія, добре змиває любий макіяж, та залишає мʼякість обличчя.
Мені її вистачає на 2 місяці, бо я зазвичай звисаю макіяж міцелярною водою, тому так економно. Влітку хватає на 1 місяць, бо регулярно користуюсь спф кремами.
Взяла ще раз!
Сподіваюсь мій допис допоможе вам обрати правильний догляд за вашою шкірою обличчя та волоссям!
всім love
Коментарі (0)