ЩО Я ВЗЯЛА З СОБОЮ В ПОЇЗДКУ?
версія догляд за обличчям
Хоча ця поїздка була більше місяця тому, в мене тільки дійшли руки до цього допису 🙈
Хотіла брати трішки всього, а вийшло чимало 😅
- Для очищення якраз в подорож придбала, щоб спробувати міцелярну воду та гель для вмивання від Bioderma. Мʼякі непогані, але якихось вау вражень продукти не викликали. Міцелярка від Simple не гірше очищує, а гель самий звичайний. В якості більш інтенсивного демакіяжу брала пробник гідрофільного бальзаму від Heimish з мандарином, який мені подарувала saybeautyk . Мені цитрусовий варіант сподобався більше ніж класичний. У форматі пробнику зручно брати з собою, вистачило на 2 чи 3 використання.
- В якості тінізації я брала Annona Calming Liquid від Hugs. Непоганий, але від Tony Moly Wonder (https://club.makeup.com.ua/post/68257/ ) мені подобається більше по текстурі, ціні та обʼєму. Тому даний продукт я віддала брату в якості лосьйону після гоління.
- Сироватка від Round Lab Soybean Panthenol Ampoule вона просто шикарнюча для відновлення. Тут детальніше про неї розповідала https://club.makeup.com.ua/post/50297/ , але нажаль вона в минулому місяці закінчилася, а я ж уся на нову 🥺.
- Зволоження - пробник відновлюючого La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ та кілька міні кремчиків з лінійки La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cream і один був ще нічний з цієї ж лінійки. Досить непогані, гарно відновляючі засоби.
- Під очі був зволожуючий, базовий кремчик від Bioderma Atoderm Intensive Eye. Якщо шукаєте, щось не за всі гроші світу, то зверніть на нього увагу. Зволожує глибоке, без плівк, без обтяжень.
Додаткове, але потрібне
- електрична зубна щітка, яку я придбала під впливом клубу та зубна паста від Splash , я хотіла собі мʼятну і освіжаючу, тому обрала Splash Spearmint Peppermint Toothpaste. Але було повне розчарування, нажаль. Я так і незрозуміла чи то велика, якась інша по якості чи то мені який брак попався, смаку я не відчула свіжого, як всі у відгуках пишуть. І не тільки я, а ще інші члени родини, які їздили зі мною, тут писала https://club.makeup.com.ua/post/64867/ .
- кілька пробників SPF, але я їх так і не використовувала, бо сонечко було постійно менше 2 UV.
- тканинна маска від Round Lab для відновлення, бо ми були в Будапешті і відвідували термальні купальні і після шкіра була роздратована і трішки суха. Тому улюблена маска, як завжди покращила ситуацію. Всі маски від бренду виконують функцію зволоження та заспокоєння, просто в різній мірі. Але беручи наугад ви теж не пошкодуєте, бо вони всі 🔥
- улюблений дезодорант від MERMADE в ароматі Wanderlust. Аромат розкішний і ще скажу чесно по термінам дозволено відкриття 6 місяців. Я ним користуюся вже місяців 8 щодня, іноді по 2 рази і його ще половина. Це як 😳 він що вічний?
- контейнер для лінз та рідина для них, моя улюблена від ReNu
- бальзам для губ з ароматом полуничного варення від Maslotom. Він був в адвент календарі і його аромат шикарний ❤️🔥
Та й ніби все)
Про декоративку, яку брала треба допис?
Коментарі (0)