Lactacyd Body Care
Засіб для інтимної гігієни з дозатором
Особливе місце у догляді за своїм тілом займає інтимна гігієна. Особисто у мене життя поділилося на "до" та "після" з тих пір як я почала користуватися засобами для інтимної гігієни. Спочатку я надавала перевагу більш дешевим варіантам, але так багато чула саме про засоби бельгійського бренду Lactacyd, що врешті-решт купила і його. Своє знайомство з цим аптечним брендом я вирішила почати з їх найпопулярнішого гелю для щоденного використання.
Придбала баночку великого об'єму 400мл, адже дійсно збиралася користуватися ним щодня. Також засіб представлений у об'ємі 200мл. Сподобався флакон зі зручним дозатором і зручно формою пляшечки, яка не дивлячись на свій великий об'єм, займає зовсім небагато місця на поличці. Також пляшечка була запакована у картонну коробку, на якій були зазначені інструкція і склад.
Після місяця користування, я виділила такі особливості цього засобу:
- Приємна консистенція. Гель і не дуже рідкий, і не дуже густий. Добре піниться і має цікавий "перламутровий" колір;
- Дуже економний. Для доброї піни достатньо маленької краплі. Мені здається, що мені цієї великої пляшки вистачить більше ніж на рік;
- Довготривале відчуття свіжості і комфорту після використання;
- Проблема неприємного запаху зникла з мого життя зовсім;
- Не викликав алергії чи подразнень.
Щодо запаху, то він для мене трохи різкуватий, але він швидко зникає і не викликає ніякого дискомфорту.
В цілому, я задоволена покупкою цього засобу. Нарікань на нього у мене немає. Коли закінчиться ця пляшечка (але це буде ой як не скоро), хочу ще спробувати інші засоби для інтимної гігієни Lactacyd, а також хочу спробувати їх вологі серветки, бо у дорозі чи у подорожі це може бути незамінна річ.
Коментарі (0)