Les Nereides Rue Paradis
Витончений аромат весни
Чи можливо закохатися в аромат з першого погляду на його піраміду? Rue Paradis- пудрова, ніжно-солодка хмаринка мімози та свіжі ноти анісу, і більше нічого цієї весни мені не потрібно. Аромат тонкий і чуттєвий, не схожий на інші, завдяки своїй мінімалістичний композиції, яка і привабила до себе
До речі, пробник Rue Paradis знайшла в розділі Wonder Bundle, на сайті, інколи там можна зловити інші цікаві аромати Les Nereides 💛
Парфумована вода Rue Paradis представлена у форма ті пробника на 2мл, міні флакону на 10мл, повнорозмірних версій на 30 і 100мл
Аромат відноситься до нішевої категорії, тип східний, квітковий, унісекс
Початкова нота: Зірчастий аніс
Нота серця: Мімоза
Кінцева нота: Сандал
Les Nereides має багато цікавих ароматів, один з них Patchouli, який я також планую придбати
Я зумисно відклала близьке знайомство з Rue Paradis до весни, хоча скромний затест у січні одразу натякнув на велике кохання
Rue Paradis при нанесенні звучить гучно, солодко і дуже гостро, наче заходиш в кімнату, де купа вазонів з мімозою, аніс через секунди розбавляє ці ноти, додаючи свіжості, тому аромат не є приторним чи банально квітковим
З анісом мімоза звучить більш спокійно та витончено
Сандал я чую в залишку, наприкінці дня на волоссі та шкірі, він трохи нагадує про делікатні чоловічі аромати, і мені це надзвичайно подобається
Найгучніше на мені звучить мімоза, оточуючі також швидко впізнають, що це за квіти, серед сучасних та популярних ароматів, Rue Paradis вирізняється. Він солодкий, але з легкою свіжістю без важкої приторності
Аромат стійкий, на собі чую близько 5 годин, шлейф на волоссі та одязі триваліший, поки не змиєш щампунем
Взагалі, я люблю такі мінімалістичні композиції в ароматах, але вкрай рідко знаходжу щось подібне, тому Les Nereides записую у список бажань, які хочу придбати у повнорозмірному флаконі 💛
Коментарі (0)