Детокс для шкіри голови | Succor
Чорна маска для свіжості волосся 🖤
Детокс маска для шкіри голови?
Щось точно новеньке у моїй волосяній бьюті рутині, тому щоб познайомитись з продуктом, я обрала пробник.
Що це за засіб, як користуватись та який ефект - читайте далі. 🫧
🖤
Про пакування писати не буду, бо в мене просто пробничек, але бачила що повнорозмір виглядає як баночка з продуктом.
В моєму семплі 10 мл , якраз на одне використання вистачає.
Консистенція : густий кремовий глянцевий продукт, чорного кольору, має дуже дрібні скрабинки (перліт)
Запах: щось середне між грязями мертвого моря , турецьким чорним милом та чоловічою косметикою, взагалі запах унісекс і досить приємний нейтральний.
🖤
🌿Активні компоненти:
✨Чорна глина - для регуляції та покращення функції сальних залоз.
✨Бентоніт - для очищення пор на шкірі голови. Так, так, там також треба очищати пори як і на обличчі)))
✨Активоване вугілля - для довготривалого відчуття свіжості.
✨Фітинова та гліколева кислоти - для відлущення та оновлення шкіри. . Олія манго - відновлює гідроліпідну плівку.
✨Екстракт кінського каштана - зміцнення шкіри та капілярів, бо цей компонент завжди номер один для профілактики та зміцнення капілярної сіточки.
✨Комплекс Tocoblend L50 IP насичує шкіру корисними мікроелементами та є захистником проти вільних радикалів
✨Перліт - для гарної мікроциркуляції, як природній пілінг.
✨Ефект:
маску треба нанести на очищену шкіру голови, тобто після шампуню, на 20-30 хвилин , потім змити і нанести вже звичний догляд .
Так як маска насиченого чорного кольору , то я б рекомендувати наносити її в перчатках, бо якщо у вас покриття на ніглях, мікрочастинки маски можуть там залишитись десь між кутиколою та лаком))) але сама маска НЕ фарбує ні шкіру, ні волосся.
🖤
Маска містить міни скрабинки, тому важливо добре промити волосся та шкіру голови, я з довгого волосся вимила не одразу , але з шампунем це простіше )
🫧
Мені продукт сподобався, від цієї маски дійсно детокс ефект, шкіри голови дихає, відчувається дуже комфортно, волосся має природній прикорневий обєм.
Відчуття свідости приємне, а так як ще й масажувала голову поки змивала, то гарна мікроциркуляція, що важливо для капілярів на шкірі голови.
🫧
Волосся має природній блиск та обєм. Взагалі, засіб дуже цікавий, коли хочется дійсно оновити стан шкіри голови, очистити волосся, то такий пробничек або повнорозмір стануть у нагоді. Я рада що є міні версія на пробу, це дуже зручно.
🫧
Рекомендую мати такий продукт в догляді за волоссям, бо він справді унікальний (такого не бачила у інших брендів) та ефективний для будь-якої шкіри голови, навіть чутливої як в мене.🌿
Коментарі (0)