Тропічний Bali Paradise | ESCADA
Нектар у флаконі 🍹
Всім привіт! 💕
Не те щоб я шанувальниця Ескади, але бачу новинки, то треба брати семпли, та й піраміда така цікава. 🍹
Ну а коли дівчата , сьогодні, в соц мережах, попросили розповісти про новинку, я вирішила все ж таки зробити допис, когось він спонукає на покупку, а когось можливо навпаки)
То чим пахне Ескадівське Балі - читайте далі. 🫧
🔥
В мене фірмовий семпл, виглядає гарно, таке яскраве пакування.
Аромат складається всього з 3 нот, про які ми знаємо від виробника , а парфумерками є Коралі Спішер та легендарна Наталі Лорсон. ✨
Верхня нота: Пітахая;
нота серця: Стреліція;
базова нота Сандал.
Концентрація : EDT
Стерліція - цікава рослина, квітки яких нагадую яскравих птахів, має ніжний, але одночасно солодкий аромат, пахне як нектар.
Пітахайя або Фрукт Дракона - самі плоди мають не такий виразний смак, як гарний вигляд, щось по типу ківі, але не таке ароматне, є легка солодинка.
Ну як пахне Сандал всі знають, він дуже багатогранний, але часто це вершково-кремові деревяшки, іноді з солонинкою.
🤩
Не повірите, але цей аромат пахне простіше, чим я розписала по нотам вище.
На старті це густий сік тропік-мультіфрукт.
Так саме міксовий такий сік, само помаранчевого кольору, а от які там фрукти - невідомо, ви пьєте його знаючи що там якась тропічна суміш, а от що саме, навіть не думаєте. 🍹
Тут так само, причому аромат мало змінюється з часом.
При першому нанесенні мені він показався прям дуже нектарно-солодким , але то було манливе таке враження , він солодкий, але наскільки настільки можуть бути солодкими фрукти 🥭
Через деякий час , саме на шкірі, зʼявляється нотка автозагару або сонячного лосьону, ця кремова сонячна нотка, ви її не сплутаєте ні з чим, але як я помітила, такий нюанс можна почути саме на шкірі, бо на волоссі, на одягу просто сік мультифрукт))))
🍊
Стійкість, ну знаєте, яскраво фонить аромат години 4, а відголоски на шкірі весь день.
Наприклад я сьогодні нанесла на шкіру його 2 пшика десь в 11 ранку, і досі він дуже легко, але пахне, а зараз майже 22.
🍓
Так він простий, оптимістичний, дуже життєрадісний, але все ж таки цікавіше за спреї по типу Bath and body works або VS, бо я спочатку думала, що вони будуть схожі як якісь літні лімітки ББВ, та ні, Ескада все ж таки звучить більш добротно та виражено.
🍌
Що по ціні?
Не люблю оце "цінник неоправданий" чи щось таке, на кожен товар є покупці, всі формати в ціновому діапазоні Ескади, але це поливашка, тому думаю 30 мл закінчиться швиденько.
А от ціна на 10 мл майже 1000 грн для мене too much бо за ці гроші можна купити 10 мл Гуччі у фірмовій міні, що для мене цінніше та цікавіше, як бренд та аромат , але не обов'язково для вас, тому цінник нормальний як для люксу.
🔥
Якщо коротко: фруктовий нектар у яскравому гарному флакончику, порадує і дівчат всіх вікових категорій , якщо подобається щось подібне.💕
Мені вистачає і семплів, але рада була познайомитись з новинкою ☺️
Якщо у вас є побажання на дописи на інші новинки - пишіть в коментарях🍓
Коментарі (0)