ІДЕАЛЬНИЙ Б’ЮТІ-РИТУАЛ ІЗ СЕРІЄЮ RITUAL ВІД RELANCE
Сьогодні розповім про особливості сироватки, крему та маски із лінійки Ritual від бренда Relance. Вітчизняна косметика дивує мене щоразу із новими замовленнями: розкішне паковання, неймовірні текстури, природні аромати та ефективність. Невже цього замало?
Дебют українського бренда у моїй косметичці почався базовими елементами догляду, необхідними для щоденного зволоження шкіри обличчя. Ви навіть не уявляєте як широко розкрились мої очі від нерозуміння, коли я розпаковувала це бюджетне замовлення (кожен продукт виглядає дуже дорого – невже це моє?) 👀 Знайомство із текстурами дало не менше позитивних вражень. Загалом ці засоби на всі 100% виконують поставлені завдання, але декілька недоліків виокремити вдалося. Більш детально:
Сироватка
Насамперед хочу зауважити, що Hyaluronic Acid + Niacinamide Face Serum має надлегку консистенцію – майже, як вода. Так, її незручно наносити, бо вона ну дуже швидко розтікається, але розвивати дрібну моторику пальців варто принаймні через результат😉 Шкіра стає зволоженою і сяйливою миттєво, зникає відчуття сухості, а торкатися щік хочеться без зупину.
Сироватка міститься у класичному скляному флаконі з гігієнічним дозатором, на упаковці – всі інформація: від назви до складу та способу використання.
Що корисного у формулі?
- гіалуронова кислота + ніацинамід – потужний «дует», що повертає шкірі еластичність, гладкість і пружність;
- сечовина ефективна проти сухості, почервонінь і подразнень;
- пантенол і алантоїн загоюють рани, чинять заспокійливу дію;
- ксантанова камедь нормалізує водно-жировий баланс – регулює секрецію.
Плюси та мінуси засобу:
✔швидко всотується без липкого шару;
✔миттєво освіжає і надає шкірі сяйва;
✔помітно пом’якшує загрубілі ділянки;
✔не провокує сухості або подразнень завдяки делікатній формулі;
✔підходить усім типам епідермісу, включно з чутливим;
✔має неймовірний квітково-цитрусовий аромат.
❌дуже швидко розтікається, що ускладнює розподілення;
❌великий розхід – при щоденному використанні вистачить на 2-3 тижні;
❌фактично не справляється із секрецією у Т-зоні (хоча добре працює на лобі, підборідді).
Крем і маска
В першу чергу необхідність використання зволожувального крему для обличчя від Relance зумовлена потребою «закріплення» сироватки, втім я можу використовувати ці засоби окремо, все одно отримуючи бажані результати. Засіб, збагачений гіалуроновою кислотою й олією макадамії, приваблює презентацією зі зручним дозатором, консистенцією з приємним ароматом і помітною дієвістю. Hyaluronic Acid + Macadamia Oil Face Cream допомагає позбутися негативних наслідків від частих контактів із кислотами, робить шкіру м’якою, оксамитовою на дотик. Лайк!
Що корисного у формулі?
- гіалуронова кислота – потужний зволожувальний компонент;
- олія макадамії живить шкіру вітамінами Е, РР, групи В;
- витяжки персика та рису посилюють дієвість активних речовин;
- ніацинамід вирівнює тон епідермісу, освітлює тьмяність і пігментацію.
Плюси та мінуси засобу:
✔компактний скляний флакон із дозатором;
✔ніжна консистенція, що швидко всотується, економна у використанні;
✔має приємний аромат, менш виразний, ніж сироватка;
✔забезпечує швидке, але пролонговане зволоження;
✔справляється із профілактикою повторної появи ознак дегідратації.
❌залишає ледь помітний липкий шар на поверхні обличчя, тому краще використовувати на ніч;
❌після очищення чи пілінгу із кислотами викликає печіння, хоча воно швидко минає, але дискомфорт є.
Більш детально із особливостями та перевагами оновлювальної маски для обличчя з рожевою глиною й екстрактом граната від Relance ви можете ознайомитися тут: https://club.makeup.com.ua/post/66638/.
Але окремо зауважу, що використання Pink Clay + Pomegranate Extract Face Mask – чудовий спосіб розслабитися, відволіктися від рутинних справ, подбати про ментальне здоров’я разом із зміцненням шкіри.
Тепер ви знаєте трохи більше про українського виробника та сміливо можете обирати між голландським шармом і вітчизняною елегантністю, бо як на мене, наш Ritual теж має чим похизуватися!
Коментарі (0)