Чи вартий покупки Sister's Aroma?
Мої думки про те, чи виправданий з ним клопіт
Я, як любитель різних ароматів, давно хотіла познайомитись з кремами від Sister's Aroma. Але через дуже суперечливі відгуки купувати не поспішала - і ось, нарешті, наважилась. Враження справді неоднозначні. Головний мінус який одразу кидається в очі - це упаковка. Мені подобаються металеві упаковки. Але тут дуже тонкий алюміній який мнеться при транспортуванні і при будь-якому дотику. Як результат - не презентабельний вигляд. Читала, що багато хто з цим стикається, але надіялась що мене омине ця участь, бо хотіла подарувати один подружці, та тепер не зможу цього зробити. Це точно не проблема магазину, а саме бренду. Сподіваюсь, що вони звернуть на це увагу тому що таких як я дуже багато! Можна ж за таку ціну для нього додати хоч якусь картонну коробку або ще якось подумати над цією проблемою. Коли я відкрила упаковку, від внутрішнього тиску багато продукту одразу витекло... Вперше стикаюсь з такими неприємностями, при тому що купувала зазвичай більш бюджетні креми для рук і стільки проблем не мала.
Тепер до плюсів. Крем справді доволі якісний і має гарний склад. Я брала два "Гранати", один з яких і хотіла подарувати подружці, але тепер соромно. Він пахне не так як я уявляла. Якщо це і гранат, то дуже терпкий і спецієвий - трошки навіть аптечний - з душком славнозвістної Зірочки. Не те що я очікувала, але непогано. Другий - "Піон". Він мені сподобався більше. Пахне не зовсім піонами, а просто абстрактними рожевими квітами - ніжно і не нав'язливо.
Сам крем гарно зволожує. Шкіра з ним м'яка і доглянута тривалий час. Хтось пише що він скатується, але в мене такого не було. Консистенція приємна - не дуже рідка або густа. Тож , вцілому, сам продукт мені сподобався. Тому, як бачите, я мабудь теж не полегшила вам задачу у питанні купувати його чи ні. Я й сама для себе поки що не вирішила, чи хотіла б його повторювати, адже зараз на ринку так багато пропозицій за більш приємні ціни - тільки і встигай тестувати. Але, хоч раз спробувати все ж раджу, щоб ви теж пообмірковували, чи вартий він своїх недоліків...
Коментарі (0)