NU LIP & CHEEK BALMY TINT
YSL
Сьогодні про досить цікавий продукт від Yves Saint Laurent, про який мало говорять. Відтінковий кремовий бальзам для губ та рум'яна для щік в одному. Він ідеально змішується і дає обличчю легкий природній відтінок і зволоження. Також містить флердоранж, гіалуронову кислоту та масло ши, що маю гарні доглядові властивості для шкіри.
І якщо порівнювати з іншими рідкими засобами, в YSL формула дійсно саме бальзаму. Комфортна і трішки в’язка текстура, але легка для шкіри. Миттєво тане на пальцях і легко ковзає по губах і щоках. Збагачена ключовими активними речовинами гіалуроновою кислотою, відомою довготривалою зволожуючою дією. І натуральний флердоранж з Марокко, надзвичайно ніжний інгредієнт навіть для найчутливішої шкіри, відомий своїми заспокійливими, зволожуючими та регенеруючими властивостями. Олія ши відома своїми пом'якшуючими, зволожуючими та поживними властивостями. Бджолиний віск утримує, це все зволоження та покращує текстуру.
- Використовуйте на губах, як бальзам для губ або на щоки, як рум'яна.
- Форма тюбика дозволяє легко набрати та наносити пальцем.
- Просто видавіть половину горошини продукту на палець і нанесіть безпосередньо на губи або щоки.
- Кремова текстура зливається з вашою шкірою, створюючи природний макіяж або макіяж без макіяжу.
Cклад: Caprylic/Capric Triglyceride, Ppg-5 Pentaerythrityl Ether, Peg-5 Pentaerythrityl Ether, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Polybutene, Cera Alba / Beeswax / Cire Dabeille, Hydrogenated Vegetable Oil, Silica Silylate, Glycine Soja Sterols / Soybean Sterols, Octyldodecanol, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77492 / Iron Oxides, Ci 77491 / Iron Oxides, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alumina, Ci 15985 / Yellow 6 Lake, Citrus Aurantium Amara Flower Oil / Bitter Orange Flower Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Linalool, Ci 15850 / Red 7, Tribehenin, Aluminum Hydroxide, Limonene, Sorbitan Isostearate, Silica, Farnesol, Punica Granatum Fruit Extract, Geraniol, Trihydroxystearin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-1, Citric Acid, Glucomannan.
Не можу сказати, що тут ідеальний склад, але те, що немає тальку чи мінеральної олії мене дуже радує.
Є три кольори на вибір:
- Nu Flush (яскраво-червоний ягідний);
- Nu Chills (сливово-рожевий);
- Nu Pinch (світлий персик).
В мене відтінок NU CHILLS, так, як шкіра в мене досить проблемна, використовую його в основному, як бальзам для губ. Досить делікатний, пігментований, на шоках виглядає досить волого. Плюс має неймовірно приємний аромат, мені особисто більше схожий на неролі (гірко-пряний апельсин). Аромат чистоти і білих квітів.
Об’єм тут 15ml. Він ну дуже економічний, думаю, що навіть при використанні, як багатофункціонального засобу, закінчити його просто нереально.
Всім гарно дня💕
Коментарі (0)