Diksizavr

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink

Майже 2 роки тому я познайомилася із цією серією помад від Maybelline, тоді мені дісталися 4 відтінки ( якщо цікаво, залишу посилання)

https://club.makeup.com.ua/post/11652/

Зараз же ті помади пішли на заслужений відпочинок і так як формула мені сподобалась, я вирішила прикупити собі новий для мене відтінок, а саме 115 Peppy. Взагалі я думала, що взяла собі щось на кшталт темно-коричневого нюдику 😀 Але як це часто буває, колір пакування не зовсім зходиться із самим кольором помади. Проте як виявилося, відтінок все ж таки дуже гарний, ідеальний коричнево- рожевий, на кожен день. Мені такий відтінок до вподоби, він гарно виглядає як у соло так і у різних lip combo.

По формулі все так само чудово, помада стійка ( не відбивається), комфортна, гарно та рівномірно наноситься, має красивий глянцевий фініш, який можна " дещо заспокоїти" промокнувши губи сухою серветкою.

Єдиний для мене мінус це відчуття липкості після нанесення, але заради стійкості та впевненості у вигляді своїх губ, це можна потерпіти, тим більше, що з часом до цього звикаєш.

P/S: на фото губи, не дуже підготовлені, проте навіть так помада лягла доволі добре, зайвий раз не підкресливши шелушіння.

11 березня, 2025
Diksizavr
11 березня, 2025