Яскраве в есняне пакування і незрівнянний аромат
Ароматне зволоження для шкіри рук з Shelly Professional Care Spring Touch Moisturizing Hand Cream
Кремів для рук багато не буває і цей точно став родзинкою моєї колекції. В ньому сподобалося все: від пакування до ефекту. Крем у металевій тубі і важливий плюс – є картонна коробка, тому туба при транспортуванні не мнеться. Текстура ніжна, тане на шкірі і швидко вбирається. Не липне, не жирнить шкіру та лишає по собі ніжний аромат жасмину, який дуже нагадує мені якийсь парфум, але не можу згадати, який саме. Гарно зволожує.
Склад та дія зволожуючого крему з олією макадамії та жасмином
- Зволожуючі компоненти: гліцерин, кокосова олія, олія макадамії
- Алантоїн заспокоює шкіру
- Диметикон – захищає
- Олія неролієва – заспокою, стимулює регенерацію
Крем гарно і надовго зволожує шкіру, пом’яшкує, робить її гладенькою і ніжною на дотик.
Консистенція та враження
Крем легкої консистенції, при контакті із шкірою тане і швидко поглинається. Немає липкості чи жирності після нанесення, а шкіра стає наче оксамит на дотик.
Аромат – окрема історія: він нагадав мені якісь парфуми, але я погано запам’ятовую їхні назви, тому просто насолоджуюся. До речі, тримається досить довго.
Це не перший крем у металевій тубі, але класно, що виробник зроби ще й красиву картонну коробочку – туба ціленька, не пожмакана, бо з іншим кремом вже була така неприємна історія та й тут читала, що не тільки в мене таке було.
Рекомендую цю новинку від Shelly Professional!
Коментарі (0)