Бальзам для нігтів та кутикули з бісабололом та евкаліптом
Справжня живильна бомба від Shelly Professional Care
Цей бальзам у мене у вечірньому догляді. Він досить жирний, але зволожує і житить просто ідеально. Має зручне пакування, консистенція густа. Якщо шкіра рук суха і тріскається біля нігтів – це порятунок номер 1. Після нанесення стає ніжна і м’якенька. Аромат засобу досить виражений, але швидко вивітрюється. Ефект зміцнення на нігтях видно десь через 7-10 днів використання – перестають ламатися і тріскатися. Для інтенсивного догляду – класний засіб!
Склад, пакування та консистенція
Я вже розповідала, що кілька років поспіль працювала з гіпсом, а для рук – це катастрофа. Сухість біля нігтів особливо відчутна, часто з’являються глибокі тріщинки, тож ще бальзам для мене – головний рятівник. Його використовую ввечері, рідше зранку, а протягом дня ще олійки.
У складі є такі доглядові компоненти:
- Бісаболол – заспокоює, заспокійливий і антибактеріальний ефект, знімає запалення, перешкоджає розвитку інфекції;
- Олія лаванди живить корисними мікроелементами;
- Олія розмарину пом’якшує та відлущує огрубілості й стимулює ріст нігтів;
- Олія евкаліпта регенерує пошкоджені тканини;
- Вітамін Е – живить та пом’якшує шкіру.
Консистенція досить густа, але гарно розподіляється. Вбирається хвилин 10-15, тому наношу вже, коли всі справи зроблені, а я відпочиваю перед серіалом))
Пакування – пластикова туба з носиком, як у блисків для губ – це зручно, хоча й трохи неочікуваний для мене формат. Засобу треба зовсім трішки, тож 15 мл вистачить десь на 1,5-2 місяці.
Ефект зміцнення нігтів я помітила через тиждень – до цього вони ламалися біля лінії відростання або розшаровувалися, тому довгі відростити не вдавалося.
Цей бальзам точно варти вашої уваги!
Коментарі (0)