Продовжимо про LAMEL:)Тепер тверді продукти!
1. Хайлайтер для обличчя LAMEL Make Up Blush Cheek Colour Highlighter 402 2. Рум'яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 406 3. Рум’яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 403
Починаємо!
Першим на огляді буде хайлайтер:
1.Хайлайтер для обличчя LAMEL Make Up Blush Cheek Colour
Highlighter 402.
Основна його функція - це освітлити обличчя, надати йому
сяйва, свіжий вигляд та яскравості
Переваги цього продукту:
Чудово відбиває промені світла.
Дає змогу ефективно контурувати, скульптурувати обличчя.
Приховує дрібні недоліки шкіри.
Дарує здоровий відтінок та сяйво,що точно прикрасить ваш
макіяж.Один з моїх топів тепер.
Тепер переходимо до румʼяшок🎀
2. Рум'яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 406.🎀
Для швидкого та легкого моделювання обличчя.Яскравий колір придасть зимового румʼянця в будь-яку пору року.
Blush Cheek Colour — це колекція універсальних відтінків рум’ян для різних кольоротипів шкіри та видів макіяжу. Залежно від часу доби й типу мейкапу ви можете вибирати інтенсивність відтінку.
Рум’яна LAMEL Make Up — це шовковиста текстура;насичений пігментований колір;чудова стійкість,до 12 годин носіння.Не облазить та не зтирається.
Я використовую коли хочу додати макіяжу яскравості та ефектності.
3. Рум'яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 403.🎀
Те саме моделювання обличчя,я зазвичай цей колір наношу на повіки,трохи на щоки та формую скули.
Спосіб нанесення кожного продукту:
Наберіть невелику кількість рум'ян на великий пухнастий пензель. Нанесіть продукт на зони «яблук» на щоках і у напрямку до вуха. Щоб отримати на шкірі світліший відтінок, струсіть пензель перед нанесенням,більший пігмент = більше матеріалу на кісточці.
На мою думку це чудові позиції для швидкого нанесення макіяжу ,які пришвидшать та зроблять акцент вашому мейк-апу.
Закріплю склад тут:
Склад товару
Рум’яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 403 Coral, 3.8 г
Тальк, слюда, ароматизатори, силікат магнію, ланолін спирт, метилпарабен натрію силікат амонію / срібла / цинку / алюмінію, метилпарабен, пропілпарабен, пропіленгліколь, аскорбілпальмітат, гліцерил стеарат, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77163, Cl 15850, Cl 77007, Cl 75470, Cl 19140.
Точний склад вказано на упаковці.
Коментарі (0)