Ansts_kkk

Продовжимо про LAMEL:)Тепер тверді продукти!

Починаємо!

Першим на огляді буде хайлайтер:

1.Хайлайтер для обличчя LAMEL Make Up Blush Cheek Colour

Highlighter 402.

Основна його функція - це освітлити обличчя, надати йому

сяйва, свіжий вигляд та яскравості

Переваги цього продукту:

Чудово відбиває промені світла.

Дає змогу ефективно контурувати, скульптурувати обличчя.

Приховує дрібні недоліки шкіри.

Дарує здоровий відтінок та сяйво,що точно прикрасить ваш

макіяж.Один з моїх топів тепер.

Тепер переходимо до румʼяшок🎀

2. Рум'яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 406.🎀

Для швидкого та легкого моделювання обличчя.Яскравий колір придасть зимового румʼянця в будь-яку пору року.

Blush Cheek Colour — це колекція універсальних відтінків рум’ян для різних кольоротипів шкіри та видів макіяжу. Залежно від часу доби й типу мейкапу ви можете вибирати інтенсивність відтінку.

Рум’яна LAMEL Make Up — це шовковиста текстура;насичений пігментований колір;чудова стійкість,до 12 годин носіння.Не облазить та не зтирається.

Я використовую коли хочу додати макіяжу яскравості та ефектності.

3. Рум'яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 403.🎀

Те саме моделювання обличчя,я зазвичай цей колір наношу на повіки,трохи на щоки та формую скули.

Спосіб нанесення кожного продукту:

Наберіть невелику кількість рум'ян на великий пухнастий пензель. Нанесіть продукт на зони «яблук» на щоках і у напрямку до вуха. Щоб отримати на шкірі світліший відтінок, струсіть пензель перед нанесенням,більший пігмент = більше матеріалу на кісточці.

На мою думку це чудові позиції для швидкого нанесення макіяжу ,які пришвидшать та зроблять акцент вашому мейк-апу.

Склад товару

Рум’яна для обличчя LAMEL Make Up Cheek Colour 403 Coral, 3.8 г

Тальк, слюда, ароматизатори, силікат магнію, ланолін спирт, метилпарабен натрію силікат амонію / срібла / цинку / алюмінію, метилпарабен, пропілпарабен, пропіленгліколь, аскорбілпальмітат, гліцерил стеарат, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77163, Cl 15850, Cl 77007, Cl 75470, Cl 19140.

Точний склад вказано на упаковці.

11 березня, 2025
Ansts_kkk
11 березня, 2025