Інна ✨

Глітер-тіні для очей LCF Art Collection у відтнках 3 та 4

Побачила на ютубі ці глітери від LCF та вирішила, що мені теж таке треба. Бо я люблю усяки сіючи штуки, якими можно додатково прикрасити готовий макіяж.

У лінійці представлено 4 відтінка, я обрала для себе 3 та 4. Взагалі мені більше всього сподобався відтінок 3, але у магазині була акція 1+1=3, тож я взяла ще і відтінок 4.

Глітер-тіні для очей LCF Art Collection знаходятся у білому пластиковому пакуванні з прозорим дном - це дуже зручно, бо одразу видно, де якій відтінок. Взагалі пакування якісне та дуже естетичне, приемно його брати до рук і ці баночки симпатично виглядают на косметичному столику. Кришечка відкручується, аплікатор трохи незвичній, бо це не пензль або фетр - він селіконовий. Але ним зручно користуватись, я малюю подвійні стрілки, бліскучу над чорною, то цей аплікатор дозволяє шільно нашарувати блискітки та вівести тоненьку акуратну стрілочку. Всередені сяючі часточки у прозорому гелі, без якогось запаху. Консістенція трохи рідка, але сяючих часточок дуже багато і вони гарно дозуються. Немає такого, що з баночки на аплікатор переходить лише гель та 3 блискитки. Я спробувала з тестерів усі 4 відтінка і вони усі з такими характеристиками, тож кожна зможе собі обрати той відтінок, що сподобається найбільше, бо вони усі якісні.

Відтінок 3 - це купа блакитно-зелених дрібних блискіток, дуже красиво переливається, цей відтінок для мене самій цікавий з усих. Не маю нічого подібного у колекції, тож він дуже підійшов мені для прикрашання улюблених зелених макіяжів.

Відтінок 4 - це дрібні золотаві блискітки, теж дуже сяючій та красивий. Буду малювати ним стрілки та додавати у якості топеру, бо відтінок дуже універсальний.

Глітери гарно наносяться, покі вологи відчуваються шкірі прохолодно, з часом застигають. Гель не розчиняє шари косметики під собою, після фіксації все гарно тримається впродовж дня, блискітки не осипаються. Видаляються без зусиль звичайним декакіяжем. Дуже класні глітери, красиві, якісні, бюджетні - точно сподобаються усім поціновувачам блискіток!

12 березня, 2025
Інна ✨
12 березня, 2025