Інна Карпенко

Прийшла весна - квітнути будемо

Прийшла весна - квітнути будемо

Я любителька пахнути гарно і ненавʼязливо для оточуючих, тому вважаю, що ці парфуми ідеально підходять для тих, хто хоче навесні по-справжньому квітнути.

Мій фаворит вже дуже довгий час. Заявлено, що тип аромату квітковий, фруктовий і це дійсно так. Легко, ніжно він огортає своїм запахом з ніг до голови. Я його чую близько півгодини після нанесення, далі вже оточуючі роблять мені компліменти щодо квіткового аромату ніжності. Цікаво, що спочатку відчуваються максимально ніжні нотки, які згодом переходять у шлейф мускусу, махагоні та амбри. Ненавʼязливо, все як я люблю.

Також варто звернути увагу на пакування - максимально миле, ніжне, рожеве. Таку баночку парфумів завжди приємно поставити на видне місце і любуватися)

Особисто для мене було відкриттям, що Зара робить ще й парфуми. Ставилася до цього скептично, але скажу одразу, що підкупила ціна. Вирішила спробувати і сподобалося!

Заявлено, що парфуми розкриваються свіжими та чистими нотами троянди та конвалії, поєднуючись із нотами персика та яблука на тлі звучання мускусу, деревини та амбри.

Я дуже люблю і поважаю у ароматах тихість розкриття. Щоб мої парфуми і їх звучання не заважало іншим. Цей аромат від Зара чудово справляється з цим завданням.

Якщо у вас є свої фаворити весни, діліться у коментарях, завжди рада спробувати щось новеньке!

12 березня, 2025
Інна Карпенко
5
Підписники
0
12 березня, 2025