🪽Kate Rina🪽

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Засіб для інтенсивного відновлення з гідролізованим кератином

Phytorelax Laboratories Keratin Plex Bond Restore Intensive Treatment

Це щось середнє між бальзамом і сироваткою , який треба змивати водою ! Взагалі цей засіб призначений для пошкодженого волосся і яке зазнало частого фарбування, термічного впливу або освітлення.

Але одразу скажу що це такий собі маркетинг. Такого плану засіб у мене є від корейського виробника , яким я задоволена, тож є з чим порівнювати.

Що обіцяє виробник :

Технологія Extracell Plex™: захищає волосся від ламкості, посічених кінчиків та негативного впливу зовнішніх факторів.

Гідролізований кератин: відновлює зв’язки між волокнами волосся та розгладжує пасма.

Дерматологічно протестований: продукт не містить мінеральних олій та є безпечним для використання.

Для цього засобу є два вида застосування:

1. Перед миттям шампунем (Pre-shampoo): змочіть волосся, підсушіть рушником, нанесіть засіб від коренів до кінчиків та залиште на 10 хвилин до 1 години. Після цього ретельно змийте та вимийте волосся шампунем. Я таким способом не пробувала

2. Після миття шампунем (Post-shampoo): нанесіть засіб рівномірно від коренів до кінчиків на чисте вологе волосся, залиште на 3-5 хвилин, після чого ретельно змийте та приступайте до сушіння. А ось таким способом наносила і волосячко ніби зʼїдає засіб !

Засіб білого кольору , як рідкий крем , трохи силіконістий , не липкий .

Що сподобалося:

-Волосся після засобу легше розчісується

-Не зклеює і не обтяжує , пасма легкі і обʼємні

-Дає легкий блиск

Що не сподобалося:

-Аромат ( не мій ) , хоча після змивання ледь відчувається

-Волосся стає трохи жорсткішим , ( для блондинок точно не підійде ) , мені не вистачає живлення , кращє за ці гроші купити гарний бальзам !

#testmakeupclub

Крем для розгладження волосся

Phytorelax Laboratories Keratin Liss Instant Smoothing Anti-Frizz Hair Cream

Кремчик досить не поганий , але все одно треба наносити додатково ‼️термозахист ! Я надаю перевагу більше засобам, які містять все в одному !

Цей крем підходить для неслухняного, пухнастого та кучерявого волосся, забезпечуючи розгладження, зволоження та захист від пухнастості. Він містить олію авокадо та гідролізований кератин, які живлять та зміцнюють волосся. Рекомендується наносити на вологе волосся перед укладанням.

По текстурі більше схожий на сироватку , ніж крем , майже прозорого кольору ,трохи липкувата ! При нанесенні на вологе волосся , я навіть трохи розачарувалась , що є липкість , але вона пройшла , щойно я висушила волосся

Аромат мені подобається, розкішний , на волоссі не надто довго тримається .

Що сподобалось:

-Волосся легше розчісується

-Дає блиск

-не зклеює і не обтяжую, трохи прибирає пухнасткість

-дає «ефект потовщення волосин».

Що не сподобалось:

-Треба додатково наносити термозахист

-Волосся стає більш жорсткішим

Сироватка ультразволожувальна з гіалуроновою кислотою для розгладження пухнастого волосся

Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid Ultra-Hydrating Straightener & Hair Dryer Serum

Сироватка по текстурі дуже подібна попередньому засобу , і після неї теж потрібен термозахист ! І якщо крем працює на живлення , то вона на зволоження !

Ця сироватка призначена для глибокого зволоження сухого та зневодненого волосся, не обтяжуючи його. Вона розгладжує волосся, захищає від пухнастості та пошкоджень, надає блиску та шовковистості, а також полегшує укладання. Гіалуронова кислота у складі формули утримує вологу всередині волосся, роблячи його більш пружним і гладеньким. Сироватку можна використовувати на вологому ( я використовувала на вологому ) або сухому волоссі для негайного ефекту розгладження та тривалого захисту від пухнастості. Вона створює тонку плівку, що захищає від пошкодження щіткою та феном, а також від впливу зовнішніх факторів.

Що мені сподобалося:

• сироватка має приємний аромат
  • Не склеює волосся , не обтяжує
  • Дає блиск і легке розчісування.
  • Трохи прибирає пухнастисть Що не сподобалось:
  • Дає жорсткість волоссю ( блондинкам не підійде )
  • Треба додатково термозахист
12 березня, 2025
🪽Kate Rina🪽
12 березня, 2025