Hanna Domashenko

Нарешті вийшла довгоочікувана новинка від Joko Blend!

Хто обожнює догляд за тілом так само, як і я, той розділить мою любов саме до баттерів! Вони густі, мають краще зволоження та дарують оксамитову м'якість шкірі.

Моє здивування було, коли у моєї улюбленої серії від Joko Blend "Oud Rosewood" з'явився не тільки льсьйон, а ще й баттер! То ж я не можу лишитися без новинки і тепер почала тішити себе цим неймовірним засобом!

Баттер має густу консистенцію: він схожий дійсно на масло, яке при контакті зі шкірою, ніби покриває кожну клітину та робить шкіру неймовірно ніжною та ароматною!

Масло просто біле, що тішить! Отже тут немає зайвих фарбників з блискітками, які я не дуже люблю... Самапарфумована композиція така ж сама, як і у всієї лінійки "Oud Rosewood". Аромат п'янкий та насичений. Здається, що саме у форматі баттер аромат тримається на шкірі довше, ніж коли користувалася таким самим лосьйоном! Припилені пачулі та троянда спокушають всі мої рецептори!

Новинка шикарна! Вже з нетерпінням чекаю на вихід інших двох ароматів! Скоро носити спідниці, то ж хочеться, щоб ніжки були максимально зволоженими та шкіра просто сяяла красою, що з цим баттером досягти дійсно легко!

12 березня, 2025
Hanna Domashenko
12 березня, 2025