Spodobaieva Maryna

АРОМАТИ БЕРЕЗНЯ

АРОМАТИ БЕРЕЗНЯ
АРОМАТИ БЕРЕЗНЯ

Захотілося в цьому місяці нарешті закінчити всі свої пробники. Тож місяць в цьому плані видався максимально різностороннім. Але, як круто, що є пробники, бо не всі аромати я зрозуміла.

АРОМАТИ БЕРЕЗНЯ
АРОМАТИ БЕРЕЗНЯ
  • Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Османтус, Бергамот;
  • Нота серця: Мускус, Амбра;
  • Кінцева нота: Ветивер, Ваніль, Пачулі.

Цьому знайомству я завдячую дівчатам та МК. Ну перше, що хочеться відміти в ньому – це стійкість. Два натиски, мені вистачало з головою, на одязі тримався до прання. Аромат не мій, але який гарний холодний мускус (дорого-багато), гострі ноти флердоранжу. Аромат дорого догляду, шовкої сукні, випраних речей на морозі і білих квітів. Ванілі в ньому я просто не відчуваю, ветивер мені відкрився нагрітою сонцем землею, пачулі дав аромату вологості. Але мускус тут головний. Стартує досить різкувато, але відразу перетворюється на білі квіти (бузок, конвалія, жасмин) з легкою ноткою медовості. В мене чомусь викликало ностальгію і асоціацію з чимось радянським. Кого заділо, вибачайте. Гарно, але не моє, плюс комплімент «Вимитої жасминовим милом бабусі», мене водночас розсмішив і засмутив, бо не одна я відчула в ньому щось вінтажне.

• Початкова нота: Жасмин, Сицилійський лимон, Червоний апельсин;
  • Нота серця: Геліотроп, Черешня;
  • Кінцева нота: Кедр, Мускус.

Цитруси і кедр в D&G завжди були красиві, тут також не виняток, ті хто любить їх аромати відчує відголоски інших. Нічого не можу зробити зі своїм носом, але він мені схожий з ароматом Acqua di Parma. Старт соковитого червоного апельсину з легкою гіркуватістю, далі все перетворюється на свіжо-фруктове з кислими нотами, не чую я в ньому черешню взагалі, щось на смородину чи журавлину мені більше схоже. А от цитруси залишаються до кінця. Приємно, що мускус і геліотроп тут не кричать. А кедр дає аромату нотку унісексу. Мускусно-квітково з капелькою пудри. Дуже тонкий жіночий парфум на літо. Це напевно перший аромат від D&G, який на мені не сидить і злітає за дві години. Сподобався, але стійкість підвела дуже.

• Початкова нота: Бергамот, Червоні ягоди, Червоне яблуко;
  • Нота серця: Апельсиновий цвіт, Дамаська троянда, Магнолія, Сік білого персика;
  • Кінцева нота: Бензоїн, Ваніль, Карамель, Бурштин.

Якщо би не «No Buy», до мене точно би вже їхала повнорозмірна версія. Яблуко занурене в карамель, на фоні червоні ягоди в вершках. Аромат десерту, Capri-Sun, наївний і радісний аромат. Теплий, здається буде ідеальним варіантом на осінь. В нього дійсно є трішки схожіть Pretty Nina, улюбленим яблучком клубу від Boum Jeanne Arthes та Eau So Sexy VS. Смачно, солодко, можливо навіть трішки по-дитячому, але він полетів в «Wish list». Тут ще й флакон, ну точно треба взяти.

• Початкова нота: Бергамот, Ягоди годжі;
  • Нота серця: Водяна лілія, Гранат, Гібіскус;
  • Кінцева нота: Вірджинський кедр, Мускус.

Дуже було цікаво спробувати щось з гранатом, аромат виявився досить легким, ненав’язливим, дівчачим та літнім. Гарно відчувається гранат з лілією і з чаєм «Каркаде» на фоні, додаючи аромату ту саму кислинку. Фруктовий терпко-кислуватий, прохолодній, трішки шлейфовий, без випираючого мускусу, не дешевий. Взагалі досить не погано, чомусь я думала буде дратувати, але ні навіть збирав компліменти в той день коли користувалася, трішки не вистачає стійкості, враховуючи його ціну. Не очікувано, нормально.

• Початкова нота: Груша, Гіркий апельсин, Персик, Яблуко;
  • Нота серця: Апельсиновий цвіт, Геліотроп, Дамаська троянда, Жасмин самбак, Зелений чай, Фіалка;
  • Кінцева нота: Амбра, Кедр із Вірджинії, Світла деревина.

Познайомилася з ним в магазині, розкіш, думаю візьму пробник цієї краси собі на радість. Звісно я запам’ятала назву, але можливість помилки ніхто не відміняв, бо сподобалася мене Solo Loewe Ella Eau de Toilette Loewe, з солодко-фруктовий аромат з маракуєю, солодкою ватою і праліне. Але ж хто дивився, я взяла Solo Loewe Ella Loewe і це два максимально різносторонні аромати. І він мене задушив своєю біліквітковістю. Гарний старт, а далі шампунь для волосся, дуже багато жасмину, нецікавий. З схожим направленням можна взяти Trussardi Donna і радіти життю.

• Початкова нота: Італійський лимон, Рожевий перець, Юзу;
  • Нота серця: Квітка апельсина, Малина;
  • Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Пачулі.

Уявіть зацукровані трішки алкогольні ягоди з лимоном, посипані перцем. Яскравий, радісний, максимально весняний аромат дуже обволікаючий з привабливою кислинкою, яку дає малина. Малина тут не натуральна, трішки відчувається хімозність, але так вдало обіграна бурбонською ваніллю. Якогось особливого шарму дає йому гіркота перецю, прохолодний. Мій ніс він в себе закохав, дуже вдала новинка.

• Початкова нота: Рожевий перець, Жасмин Самбак, Квітка шовкового дерева;
  • Нота серця: Ваніль, Каштан, Збиті вершки;
  • Кінцева нота: Сандал, Кашемірове дерево.

Обрала за вершків та каштану, було цікаво. Досить затишний і водночас задушливий аромат молочної чистоти, захоплення і ажіотажу навколо нього я не зрозуміла. Схожий на крем в «Raffaello» тільки замість горіховості більше каштану або пломбіру з трішки гіркими горішками. Мене щось в ньому дуже відволікає, якась синтетично-резинова нота, плюс відчувається щось табачне. Амброво-бальзамічне з маслянистим каштаном. Але в ньому шикарна стійкість, на осліп точно би не брала, чесно більше подобався Just Rock! for Her Zadig & Voltaire, який зняли з продажу. А так цікавий досвід, хочу послухати Fields at Nightfall Zara кажуть схожий, але менш насичений і плоский.

12 березня, 2025
Spodobaieva Maryna
12 березня, 2025