Розкішний графі т із сатиновим фінішем
...але не для довготривалого макіяжу
Обожнюю експериментувати з олівцями для очей. Вони можуть миттєво змінити образ, зробити його більш виразним або навпаки – надати м'якої загадковості.
Коли побачила олівець Colour Intense за 30 грн, не змогла втриматися. Звісно, я не очікувала супер стійкості, але колір та текстура виявилися приємними.
Відтінок – розкішний графіт
Головна перевага цього олівця – колір.
# 102 Графіт - ідеальний баланс між насиченістю чорного та м'якістю сірого; з легким натяком на коричневий. Підходить і для денного макіяжу, і для легкого вечірнього смокі.
Дизайн та механізм
Це механічний олівець, який не потрібно заточувати. Механізм, як і дизайн, нагадав мені олівці для губ Colour Intense (якщо не бачили їх, дуже раджу придивитися: https://club.makeup.com.ua/post/67071/ ). Пластиковий корпус, наліпки - нічого зайвого. Для своєї ціни складно уявити краще пакування.
Текстура
Грифель м'який, ковзає легко. Не дряпає шкіру, комфортно лягає на неї. Дозволяє створювати чіткі лінії та легко піддається розтушуванню. Через м'яку текстуру витрата виходить великою.
Стійкість – слабка сторона
Цей олівець не можна назвати довготривалим. На сухих повіках не вібивається, але є підрозра, що може це робити на жирній шкірі.
Текстура рухлива, не сушить. Її ї легко наносити, але чіткі лінії тримаються години 3. Якщо потерти пальцями - залишається тінь від олівця. Для мене це й плюс, бо демакіяж максимально простий. Змити олівець можна навіть просто водою.
Важливо враховувати, що стійкість у різних відтінків може відрізнятися (так було з олівцями для губ від цього бренда).
Висновок
✅Колір – розкішний, універсальний графіт, що не буде зайвим у косметичці.
✅М'який грифель – комфортне нанесення без тиску.
✅Зручний для розтушовки – можна зробити ніжний димчастий ефект.
✅Ціна неймовірно бюджетна.
✅Легкий демакіяж.
❌ Слабка стійкість – без бази довго не тримається.
❌Велика витрата.
Якщо потрібен олівець для легких денних образів без очікування суперстійкості, Colour Intense – чудовий варіант.
Для мене це класний варіант на кожен день. Після нього шкіра навколо очей не потребує додаткового зволоження. Й до цього кольору рука завжди тягнеться, коли набридли чорні лайнери.
_______
Олівець для очей Colour Intense Satin Eye Pencil
Коментарі (0)