olenarom

Маска OGX з кокосовим маслом для пошкодженого волосся

Маска OGX з кокосовим маслом для пошкодженого волосся

Мені подобаються засоби для волосся з кокосовим ароматом, тож, я не лишила без уваги лінійку для відновлення та зміцнення волосся від OGX. Текстура максимально легка, але насичена, добре підійшла для мого тонкого волосся, маска робить його гладким та зменшує ризики пошкодження через ламкість чи заплутаність пасм, бонусом йде надзвичайно смачний та солодкий аромат.

Далі, детальніше про ефект від використання маски 💛

Паковання маски має об'єм 300мл, під ґвинтовою кришкою є захисна мембрана

Термін придатності з моменту відкриття - 18 місяців

Склад - хоч виробник і приваблює нас сумішшю дивовижної кокосової олії, есенції тіаре та стручків ванілі, та на старті йдуть вода, спирти-емоленти, консервант, гліцерин, пом'якшувальний інгредієнт, амодіметикон (емолент, силікон), емульгатор-стабілізатор, а вже далі олія, рослинні екстракти, консерванти

Нанесення, витримка на волоссі - виробник обіцяє дію маски за 60сек, але рекомендує витримувати її 3-5 хвилин, після миття шампунем

Консистенція - кремоподібний баттер, дуже легко наноситься на волосся, можна прочесати гребінцем для впевненості, що усі пасма охоплені маскою

Аромат - кокосово-вершковий, солодкий, після змивання лишається на волоссі

Моє волосся тонке, нефарбоване, рідний, світло-русявий відтінок, низькопористий тип

Маски я люблю найбільше в догляді за волоссям, завжди маю не одну баночку.

Маску OGX використовує раз на 2 тижні, тримаю до 3-х хвилин, ну просто для мого тонкого, не густого волосся більше і не треба

Маска має легку текстуру, вона добре наноситься на волосся, миттєво розгладжує усі вузлики, вона не поглинається, як деякі інші, відчутна на волоссі весь час витримки

Змивається легко, інколи, я наношу її методом pre-poo, тобто, до шампуня. І взагалі не хвилююся, що вона залишиться на волоссі

По ефекту на моєму тонкому волоссі, воно стає дуже гладеньким, рівним, легким та шовковистим Маска не ущільнює його, особливо не впливає на структуру, волосся не стає важким, вона більше працює на розгладженні та заповненні пошкоджених ділянок (принаймі, так пишуть про амодіметикон)

З використанням маски OGX, зважаючи мій тип волосся, я не бачу, щоб вона надмірно бруднила його, але усі засоби я завжди чергую

У підсумку, я вже спробувала два засоби з кокосової лінійки OGX, шампунь (відгук тут 👉🏼 https://club.makeup.com.ua/post/36232/ ) та маску, засоби класні, ароматні та підходять для тонкого волосся, і я б радо спробувала ще маски та шампуні бренду, якби були менші об'єми флаконів 😅

12 березня, 2025
olenarom
12 березня, 2025