Фечко Христина

NACIFIC Uyu Cream Ampoule

Під час розпаковки набору NACIFIC Uyu https://club.makeup.com.ua/post/66238/ я казала, що в мене і так багато засобів для зволоження і живлення, і ось цю ампулу віддам сестрі, але поки вона її не забрала я встигла трохи протестувати)))

NACIFIC Uyu Cream Ampoule — це зволожувальна ампульна сироватка з екстрактом молока з острова Чеджу.

Активні компоненти:

• Екстракт молока - надає зволожувальну, пом'якшувальну, живильну та заспокійливу дію,
  • Цераміди - зміцнює захисний бар'єр шкіри, захищає від сухості, регенерує та живить шкіру,
  • Ніацинамід - має протизапальну, освітлювальну, антиоксидантну дію,
  • Гіалуронова кислота - зв'язує воду в епідермісі, має зволожувальну дію,
  • Пантенол - регенерує, зволожує, заспокоює подразнення, почервоніння, зміцнює захисний бар'єр.

Дія засобу:

• Зволожує;
  • Живить;
  • Відновлює захисний бар'єр.

Для якої шкіри підійде?
Для сухої та комбінованої шкіри, особливо якщо потрібне додаткове живлення.

Як використовувати?

• Наносити після тонера, перед кремом.
  • Використовувати вранці та/або ввечері.
  • Якщо шкіра дуже суха, можна змішати кілька крапель ампули з кремом.

Запах:

Настільки легкий, що його майже не відчутно.

Тексткра:

Ампула має легку, рідкувату, злегка молочну консистенцію, яка швидко розподіляється по шкірі та вбирається без липкості. Вона нагадує щось середнє між есенцією та ампульною сироваткою — більш рідка, ніж класичний крем, але все ж трохи густіша, ніж тонер.

Упакування:

Як і всі інші засоби цієї лінійки, про які я розповідала, дана ампула має красиве, мінімалістичне оформлення банки та упаковки. Також, на пакування є наліпка, яка вказує на оригінальність товару.

Можливі нюанси:
Сироватка гарно підходить для сухої та чутливої шкіри, але для комбінованої та жирної може не підійти і викликати висипання.

Мої враження:

Ампула дуже приємна, легка, швидко вбирається у шкіру в гарно її зволожує. На шкірі не утворює щільної плівки, тому добре підходить навіть для комбінованої та жирної шкіри.

Висновки:

Навіть трошки жаль було віддавати 😅

За ті декілька разів, під час яких я користувалася, можу сказати що даний засіб класний, він легкий та зволожувальний, моїй комбінованій шкірі з акне все подобалося. Користуючись нею я спробувала наносити її та закривати кремом, а також декілька разів спробувала і без крему, і скажу що досить таки добре вона зволожувала шкіру.

Тож якщо ви думаєте над тим чи варто пробувати цю ампулу то я скажу що варто, особливо якщо у вас суха шкіра.

12 березня, 2025
12 березня, 2025